Connery

Stan Lee udtaler sig om eventuel Marvel x Star Wars crossover

En helt urealistisk tanke? Ikke hvis du spørger Spider-Mans far.

Prøv at forestille dig Iron-Man teame op med Luke Skywalker, eller måske The Punisher sammen med Boba Fett? Umuligt? Nej. Utroligt? Ja. 

Under alle omstændigheder er det ikke en tanke der afskrækker Marvels spirituelle grundlægger, Stan Lee. 

Stan Lee udtaler sig om eventuel Marvel x Star Wars crossover

I et interview med The Big Issue leger den 93-årige Lee med tanken: "Can you imagine Spider-Man saying: 'May the force be with you'? It may come to that!" 

Udtalelsen kommer fra Stan Lee, efter han blev spurgt hvorvidt Star Wars og Marvel-helte ville kunne møde hinanden i fremtiden. Den gamle helte-skaber er slet ikke afvisende over for idéen, og når Disney ejer begge franchises, tror han slet ikke det er så urealistisk en tanke, endda. 

Faktum er at Marvel flere gange er blevet krydset med andre universer, og blandt andet Batman (DC) og Spider-Man har tidligere mødt hinanden. Alien vs. Predator er en anden film der er blevet en realitet på grund af en tegneseriekrydsning, og store gaming-brands som Nintendo og Sony har heller ikke været bange for at bringe uafhængige franchises sammen. 

Og når Star Wars pt. kører videre som en tegneserie der udgives ved Marvel, er den tanke måske tættere på at ske, end vi tror. 

Del