Connery

Stan Lee dør i en alder på 95

Excelsior!

Stan Lee ansigtet for - og bagmanden bag - store dele af det elskede Marvel-univers, er død i dag, den 12. november 2018

Nyheden kommer, efter Stan Lee mandag morgen blev sendt med udrykning på hospitalet. Lee har gennem de senere år kæmpet en del med helbreddet, og flere sygdomme, blandt andet lungebetændelse har været en af de hårde. 

Stan Lee døde, 95 år gammel på Cedars-Sinai Medical Center hospitalet i Hollywood Hills. 

Sammen med blandt andet Jack Kirby og Steve Ditko, står Lee bag superhelte-karakterer som Spider-Man, Hulk, Fantastic Four, Daredevil, X-Men, Black Panther, Ant-Man, Iron Man og Thor. Bare for at nævne en håndfuld. 

I løbet af de seneste år, har Stan Lee formået at udfylde cameo-roller i alle Marvel-film (BORTSET fra Fantastic 4 2015), til trods for sit skrantende helbred. 

Stan Lee vil blive husket som en kæmpe faktor i udviklingen af populærkulturen og helte-fortællingerne, gennem det 21. århundrede. 

Excelsior! Tak for alle de gode fortællinger!

ANNONCE
Stan Lee dør i en alder på 95
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt