Connery

Spotify's nye personlige tidskapsel-playlist er lidt skræmmende!

Når Spotify kan gætte din meget hemmelige kærlighed til Haddaway...

Det er sgu lidt svært ikke at tage det en smule personligt, når Spotify sender en nyhedsmail, hvor de forklarer at de lancerer "en ny personaliseret playliste, under navnet Din Tidskapsel. Playlisten samler de 30 mest nostalgiske hits fra din ungdom udplukket særligt til dig."

Det hjælper selvfølgelig lidt, at de senere skriver, at alle fra 16 år og op, kan få lov at få præsenteret deres ungdomsminder på musikform. Alt er relativt - og det samme er ungdomsminder jo. 

Uanset, bed jeg ret hurtigt på, og af de 55 numre som Spotify algoritmen hentede frem, rammer plet med cirka 90% nøjagtighed. I den flotte blanding af Foo Fighters, Eminem, 50 Cent, Oasis og Blink 182, er der for mit vedkommende et par vilde fejlskud i form af Motörhead, Korn og Pearl Jam(!). 

ANNONCE

Uanset om din ungdom har været præget af musik fra Nirvana, Spice Girls eller Justin Bieber er det tid til at tage en tur ned af ’memory lane.’ Spotify er nemlig klar med en helt ny personaliseret playliste, der samler 30 af de største sange fra dine teenageår og dine tidligere tyvere. Sangene er udvalgt specifikt til dig baseret på din alder, dit land, og hvad du lytter til på Spotify. Du er derfor sikret en nostalgisk tur i dine minder.

Du finder Din Tidskapsel i din Spotify-app i toppen af ’Home’ eller i ’Decades’-sektionen under ’Browse.’Du kan også tilgå Din Tidskapsel her timecapsule.spotify.com.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce