Connery

Sportsbogen

En bog om regler, teknik og taktik for mange hundrede sportsgrene.

4 ud af 6 stjerner
Skal jeg tæve dig i en gang Jianzi, eller hvad med en gang Pelota? Ja klart - hvad er nu det? Svaret er simpelt og kan læses i Sportsbogen, som er udgivet af forlaget Clockwise.
Sportsbogen
Aldrig har jeg stiftet bekendtskab med så mange mærkelige spotsgrene, som i min færden gennem Sportsbogen.

Anmeldelsen af denne har været længe, ja flere måneder undervejs siden forlaget skød den til Connery.dk's postboks med ordene "er det her ikke noget for jeres læsere?" Men nu er der jo heller ikke tale om en bog, som du bladrer igennem i samme hastighed, som fx "En Helt Almindelig Han".

Man kan vel bedst beskrive Sportsbogen som et leksikon, der nøje beskiver sportsgrene - fra fodbold, formel 1 og fægtning til korfball, kamelvæddeløb og kælk. Bogen fortæller sådan set alt hvad du har brug for at vide; regler, udstyr mm.

Naturligvis bliver man ikke verdensmester i en given sportsgren, efter at have læst bogen, men det er sgu tæt på!

For lige at vende tilbage til introen, så er Jianzi en slags badminton uden ketchere, hvor man bruger fødderne som ketcher. Altså en slags jonglering med en fjerbold.

Pelota er det hurtigste boldspil i verdenen. Man skal forsøge at slynge bolden op ad en væg, så modstanderen ikke kan returnere den, før den har ramt jorden to gange. Her bruges en ketcher ved navn Cesta. Spillet er så hurtigt, at det ofte er svært at følge med i, uden at se det i langsom gengivelse.

Bogen er nydeligt indbundet i grønt kunstgræs, for lige at give et strejf af sportyness for selv det mest habile sofarytter!

Facts:

Titel: Sportsbogen - Regler, Taktik, Teknik
Forord af: Tom Kristensen
Vejl. udsalgspris: 299,-
Format: 416 sider, 210 x 260 mm.
ISBN: 978-87-92326-02-7
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce