Connery

Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Vi kigger på det nye Splinter Cell til Xbox

5 ud af 6 stjerner
Så er spillet kommet! Den længe ventede 2"er. Nemlig Splinter Cell: Pandora Tomowrow. Som de fleste ved er det efterfølgeren på storhittet som bare hed Splinter Cell.
Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jeg vil spare jer for alle detaljerne, og sige dette er et af årets fedeste spil. Det er federe end McDonald"s mad på tømmermænd, og næsten federe end en kold pilsner på en varm sommerdag! Så man kan roligt sige at dette spil er spektakulært!

Man er ligesom i det første spil, agent Sam Fisher, der dog har fået en række ekstra moves i og med han nu kan styre både arme og ben. Dette giver mulighed for en masse nye og ekstra fede måder, hvorpå man kan likviderer sine modstandere.

Gameplay

Der er ikke ændret meget i gameplayet. Du skal stadig snige dig rundt på højeste niveau uden at blive optaget. Og den bedste strategi i de fleste missioner er at holde pistolen i hylsteret! Det er meget bedre at snige sig op på fjenden i stedet. Man kan for eksempel fløjte for at få hans opmærksom, også når han er henne omkring hvor du er, sniger du dig om bag ham, og slår ham ned. Genialt! Det gælder simpelthen om at sidde i skyggen, og vente på det gyldne øjeblik hvor du dukker op som out of nowhere.

Man lærer nemt alle de utallige ting Sam kan. Selvom det virker lidt svært i starten med alle de ting han kan. Han løber jo både rundt med mini-kameraer, briller som både kan se i mørke og se termisk. Så er man både dækket ind hvis der er meget lidt lys, og hvis der er meget.

Hvordan er lyden og grafikken så?

Ja, her kan man også se at de har prøvet at forbedre sig. Men hvordan forbedrer man en grafik fra etteren som næsten er perfekt. Det er selvfølgelig svært, men man kan godt se nogle forbedringer. Det er simpelthen et enestående syn når man ser lyset gå mellem persienner, som i kan se på billedet til højre.

Lydsiden holder helt klart også. Fra de ambiente lyde til stemmerne, til de forskellige lyde geværet giver afhængig af hvilke ammunition man bruger, til eksplosioner. Det er virkelig gennemarbejdet. En sand fornøjelse at lytte til.

Men det er det også blevet nødt til fordi forventninger var tårnhøje.

Holder det?
ANNONCE
Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Hvis man kun har tænkt sig at spille singleplayer er der ikke meget nytænkning. Ikke andet end nye våben, flere måder at bevæge sig på, og nye missioner. Der hvor der virkelig er nyskabelse er i multiplayerdelen som etteren helt manglede. Hvis man ejer et xbox live kit, er det meget federe.

Der går det ud på at man spiller to mod to. Præmissen er enkel. To skal infiltrere et område i samme stil som ved singleplayer, bare uden at skulle snige sig så meget rundt. Så sidder man og tænker. Det må da være svært at forsvare, og for slet ikke at snakke om kedeligt. Nej, det er her Ubi Soft virkelig har tænkt sig om. For at det ikke skal blive for svært og kedeligt, er dem der forsvarer udstyret med et arsenal af våben der får George Bush til at måbe. For spionerne som skal infiltrere har ikke dødbringende våben.

Det hele plejer at ende i den helt store katten efter musen lej, som taget ud af en Tom og Jerry tegnefilm.

Bundlinien

Hvis man er til spil hvor man skal snige sig frem, og godt kan lide spil hvor man skal tænke sig lidt om, i stedet for bare at skulle løbe ud midt i det hele og tømme sit magasin er Splinter Cell: Pandora Tomowrow lige noget for dig. Misforstå mig ikke, der er missioner hvor man også får lov til at skyde alt det man har lyst til, men det gælder primært om at snige sig frem. Hvis man har etteren i forvejen kan man sagtens købe dette spil. Der er trods alt en masse fornyelser i grafikken, våben, missioner og ikke mindst så har det multiplayer. Så hvis man bare er lidt til FPS spil, synes jeg helt klart at Splinter Cell: Pandora Tomorrow er et godt bud!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce