Connery

Spise med Price er i denne uge tilbage på skærmen med sæson 16

Første eventyr er startet i det græske øhav!

Brødrene Adam og James Price har siden 2010 fortryllet danskerne med god madlavning i øjenhøjde, hvor de har taget os med på alt fra syndige egnsretter til sjove kreationer i udlandet. 

Det hjertevarme tv er den ultimative guilty pleasure, hvor lidt broderlig dynamik og gammeldags farhumor sørger for, at du både bliver underholdt og belært på madfronten, mens du let og elegant kan lægge hjernen på hylden og nyde noget afslappende infotainment. 

Det er indtil videre blevet til 15 sæsoner, hvor den 16. sæson netop har fået premiere i denne uge.

Spise med Price tager dig igen med på et gastronomisk eventyr, og denne sæson ser ud til at tage hånd om verdenskøkkenet atter igen. 

Foregående sæson fokuserede primært på verdenskøkkenet, men i de fleste afsnit med udsigten fra Price-køkkenet, hvor de to verdensmad med hjem i stuerne. 

Og de første afsnit i sæsonen - som kan streames på DRTV i skrivende stund - tager dig med til Grækenland. 

Sådan lyder den officielle beskrivelse af første spadestik til sæson 16:

Adam Prices meget forsinkede 50 års fødselsdagsgave fra storebror James bliver til overvældende virkelighed, når et 11 dage langt middelshavs-krydstogt starter. Det overvældende skib med 5500 mennesker ombord lægger fra kaj i havnebyen Civitavecchia ikke langt fra Rom og allerede på dag to kastes anker ved den fantastiske græske vulkan-ø Santorini. Her laver brødrene Price lækre vegetariske retter i byen Oia og afslutter dagen tilbage på skibet med en sand krydstogtsklassiker: "Chicken Tenders". 

Næste afsnit lander d. 19. august. Skal du se med?

ANNONCE
Del

Seneste nyt