Connery

Spion-universet Citadel udvides med ny sæson - denne gang i Italien. Tjek traileren her

Citadel: Diana lander på streaming 10. oktober 2024.

Den første sæson af Citadel, med Richard Madden og Priyanka Chopra Jonas i hovedrollerne sammen med Stanley Tucci og Lesley Manville, havde premiere med global succes i 2023 og blev Prime Videos næstmest sete nye originalserie uden for USA og den fjerde mest sete på verdensplan. 

Serien følger et globalt spionagentur, Citadel, og deres kamp mod det magtfulde fjendesyndikat, Manticore.

Citadel-verdenen udvider sig nu med Citadel: Diana, den anden serie, der debuterer fra Citadel-universet. Citadel: Diana har Matilda De Angelis (kendt fra The Undoing) i hovedrollen og byder på et internationalt cast, herunder Lorenzo Cervasio, Maurizio Lombardi, Julia Piaton, Thekla Reuten, Giordana Faggiano, Daniele Paoloni, Bernhard Schütz og Filippo Nigro. 

ANNONCE
Citadel: Milano - Prime Video - Spion-universet Citadel udvides med ny sæson - denne gang i Italien. Tjek traileren her Citadel: Milano - Prime Video

Plot: Milano, 2030: For otte år siden blev det uafhængige globale spionagentur Citadel ødelagt af det magtfulde fjendesyndikat Manticore. Siden da har Diana Cavalieri (Matilda De Angelis), en undercover Citadel-agent, været alene, fanget bag fjendens linjer som muldvarp i Manticore. Da hun endelig ser en udvej og chancen for at forsvinde derfra for evigt, er den eneste måde at gøre det på at stole på den mest uventede allierede, Edo Zani (Lorenzo Cervasio), arvingen til Manticore Italien og søn af lederen af den italienske organisation, Ettore Zani (Maurizio Lombardi), som kæmper om lederskabet mod de andre europæiske familier.

Citadel: Diana får eksklusiv premiere på Prime Video den 10. oktober 2024, hvor alle seks afsnit af premieren lander. 

Serien følges senere af den indiske original, Citadel: Honey Bunny, med Varun Dhawan og Samantha Ruth Prabhu i hovedrollerne.

ANNONCE
Citadel: Diana - Teaser Trailer
?si=LnyRlI7nHu31EPc1
Del

Seneste nyt