Connery

Spilnyheder uge 11 [Gaming]

Står du og mangler din egen spilkæde? Eller ønsker du at prøve SW: TOR gratis? Nu er chancen her!

GTAV.com - Spilnyheder uge 11 [Gaming] GTAV.com

Dårlige nyheder til alle Grand Theft Auto-elskere (og mon ikke, der er en håndfuld her på Connery?). Spillet, der umiddelbart blev rygtet til at udkomme sidste i 2012, udkommer måske først i 2013.

Selvom tidligere Rockstar-udgivelser som Red Dead Redemption og Grand Theft Auto IV udkom cirka et år efter deres første trailere udkom, tror den økonomiske analytiker Sterne Agee, at GTA: V f'ørst udkommer til marts 2013. Dette skulle angiveligt skyldes, at Rockstar vil finpudse spillet og samtidig undgå en udgivelse i kølvandet på andre top-sællerter som Call of Duty og Assassin's Creed.

Derudover udkom både GTA: IV, L.A. Noire og Red Dead Redemption i marts-maj perioden.

Kilde

ANNONCE
GameReactor - Spilnyheder uge 11 [Gaming] GameReactor
Hvis du endnu ikke har prøvet BioWares MMO, Star Wars: The Old Republic, så er der godt nyt.

Fra og med klokken 06.00 i dag kan du kvit og frit spille SW:TOR i fire dage.

Besøg SW:TOR weekend pass, download spilklienten (som fylder flere gigabyte) og spil til og med den 18. marts klokken 08.00.

Kilde
ANNONCE
Diablo3community.com - Spilnyheder uge 11 [Gaming] Diablo3community.com

Diablo 3 - the neverending story. Der er gode, og der er dårlige nyheder. Jay Wilson, Game Director for Diablo 3, tæller ned til dagen, hvor en endegyldig udgivelsesdato for spillet er klar. Det var så den gode nyhed.

Den dårlige nyhed er, at spillet bliver lanceret uden PvP, fordi det ikke lever op til Blizzards standarder. Det vil derfor først komme til i en senere opdatering.

Givetvis en dårlig nyhed for mange. Personligt rører det mig ikke, så længe de får skibet mit eksemplar af spillet afsted a.s.a.p.!

Kilde

ANNONCE
MassEffect.com - Spilnyheder uge 11 [Gaming] MassEffect.com
Endnu en uge er gået og endnu en "newcomer" har indtaget førstepladsen på salgslisten. Mass Effect 3 er den nye etter på den engelske salgslister, efter en uge med tårnhøje anmeldelser og selvfølgelig et massivt salgstal.

SSX rykkede ned fra sin førsteplads og indtager nu andenpladsen, mens Street Fighter X Tekken debuterer på en tredjeplads (vi anmelder Street Fighter X Tekken i løbet af de næste par uger).

Ellers har Vita-shooteren Unit 13 sneget sig ind på en femte plads, mens Uncharted: Golden Abyss (Vita) er droppet fra en fjerdeplads til en 16. plads.
 

GfK/Chart-Track Top 10 (week ended March 10):

  1. MASS EFFECT 3
  2. SSX
  3. STREET FIGHTER X TEKKEN
  4. FIFA 12
  5. MARIO PARTY 9
  6. THE SIMS 3: SHOWTIME
  7. MARIO & SONIC LONDON 2012 OLYMPIC GAMES
  8. CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3
  9. ASSASSIN'S CREED: REVELATIONS
  10. ZUMBA FITNESS

Kilde
ANNONCE
Slashgear.com - Spilnyheder uge 11 [Gaming] Slashgear.com
Står du og mangler din egen europæiske spilkæde? I så fald kan du netop nu købe GAME, der har sat sig selv til salg.

Firmaet mangler penge, og tusinder af jobs står på spil. En af grundene til dette skal blandt andet findes i manglende evne til at genforhandle aftaler med leverandørere som EA, Nintendo og Capcom, hvilket har gjort, at GAME ikke har kunne sælge spil som Mass Effect 3 og Street Fighter X Tekken - to utrolig store titler.

Vi krydser fingre for, at GAME ikke går konkurs, men lige nu ser fremtiden dyster ud.

Kilde

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce