Connery

Spilnyheder september [Gaming]

September er en stille spilmåned, men I skal ikke snydes af den grund

Spilnyheder september [Gaming]
Efteråret, som er gamernes højtid, lader vente på sig. Ikke "Peter Tannev-mæssigt", men spilmæssigt. Dog skal I ikke snydes for et par af septembers største nyheder på spilfronten.
Det længe ventede Call of Duty: Black Ops 2 udkommer den 13.11.12, men for de af jer, som ikke kan vente, har Activision sendt en lille preview trailer ud.

Det er ikke meget, vi får at se, men traileren omhandler den populære "zombie mode".

Er I begyndt at glæde jer?
ANNONCE

Ubisoft forkæler endnu engang fans af serien Assassin's Creed.

Denne gang får vi nyt gameplay fra Assassin's Creed 3 at se. Vi får præsenteret Connors (spillets protagonist) hjem. Desværre er alting ikke fryd og gammen, så skynd dig at se traileren.

Går alting efter planen, udgives AC 3 til PS3 og Xbox 360 den 31. oktober, til PC den 23. november og til Wii U den 30. november.

ANNONCE
Så er der igen nyt på Need For Speed-fronten. Det nyeste spil i serien kommer til at hedde "Most Wanted" (tænk, har vi ikke hørt det før?) og Criterion Games, som udvikler spillet, har netop sendt en trailer ud.

Spillet bliver et kombineret remake/efterfølger af det gamle 2005-spil af samme navn, der, i denne anmelders øjne, var et af de sidste hæderlige spil i NFS-franchisen. Lad os håbe, Criterion Games kan genoprette den skade, der er forvoldt.

Den 2. november er dagen, hvor spillet udkommer til Xbox 360, PS3, PS Vita, PC, iOs og Android.
ANNONCE
Geekologie.com - Spilnyheder september [Gaming] Geekologie.com

Starcraft 2's multiplayer bliver muligvis gratis ifølge PCGamesn.com. Udtalelsen står spillets Dustin Browder for og faldt i paneldiskussion under Valencia eSports Kongres.

Hvordan Blizzard vil tjene penge på det, melder historien dog intet om, så før de finder ud af det, må vi nok væbne os med tålmodighed.

ANNONCE
Og det var alt, vi havde til jer i denne omgang. Pas på jer selv.
Del

Seneste nyt

Annonce