Connery

Spilmusik skal være i 8-bit

Kan du huske 80’ernes spilmusik? Fra dengang temamelodier var lige så enkle, som de var absolut uforglemmelige. Vi har samlet vores greatest hits.

I 80’erne havde man hverken brug for symfoniorkester eller mandskor for at lave spilmusik. 8-bit var mere end nok. Få ting vil tage dig tilbage til de lange eftermiddage foran konsollen, som de knivskarpe toner fra et velkendt tema. Vi har samlet vores greatest hits – se, om du er enig.

ANNONCE
5. Pacman

Kort er godt. Inden spøgelserne blev sluppet fri i labyrinten, spillede en af de mest genkendelige temamelodier, spilbranchen nogensinde har udgivet.

4. Legend of Zelda

Zelda tog spilmusikken til nye højder. Det var ikke bare korte lydbider, men hele numre, der spillede i baggrunden, når Link tog ud på nye eventyr.

ANNONCE
3. Space Invaders

Spillet er så gammelt, at det ikke rigtig har nogen temamelodi. Alligevel har Space Invaders så velkendt en lydside, at gamle gamere stadig kan gå i panik, når de hører den mekaniske brummen af de invaderende rumvæsener.

2. Tetris

Teknisk set er lydsiden til Tetris ikke fra 80’erne, men den fortjener at blive nævnt. Først i 1990 kom versionen til Game Boy’en, hvor den russiske Korobeiniki var blevet omsat til verdens vel nok næstmest kendte titelmelodi.

ANNONCE
1: Super Mario Bros

Man kan ikke snakke om 8-bit klassikere uden at nævne Super Mario. Den forvirrende og skiftende kendingsmelodi er blevet lavet i et utal af udgaver og covers. Fra entusiater på deres guitar til hele symfoniorkestre.

Skal du have flere kodylt fede ting fra 80’erne, så er der godt nyt. Danske Spil Casino har samlet alt det, vi allesammen elsker i deres nye automat. Find den her. Der er 20 kr. ekstra at spille for. Helt gratis.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce