Connery

Spil poker på mobilen

PokerRoom.com lancerer nu som de første, muligheden for at spille poker på mobiltelefonen

Spil poker på mobilen
Poker er ved at blive meget udbredt, og især her hjemme i Danmark har der på det seneste været en pokerbølge der har hærget landet. Specielt poker på Internettet er blevet populært, men nu har PokerRoom.com taget skridtet videre som de første, og lancerer nu poker til mobiltelefonen.

Hos PokerRoom.com får man nu chancen for at spille poker på ens mobiltelefon mod de folk som i forvejen spiller inde på deres site. Det gælder både for "play money" og "real money". Systemet skulle være sikret efter alle kunstens regler, så man behøver ikke have nogen skrupler når man sidder i bussen på vej i skole eller på arbejde, og spiller Texas Hold'em mod de mere end 3,5 millioner registrerede brugere på PokerRoom.com.

"Dette er en revolution inden for både poker og mobilspil. Først blev poker allemandseje via online-sites på nettet, og med mobilpoker kan man spille hvor som helst og når som helst", siger direktør for PokerRoom, Ira Gladnikoff.

Spillet skulle ramme mobilerne midt i april, og med nutidens mobilteknologi kommer spillet til at være næsten identisk med computerversionen. Ligeledes kan man vælge imellem "Normal View", "Symbol View" og "Text View". "Normal View" er den grafiske version, hvor "Symbol View" giver et bedre overblik over bordet, og "Text View" viser hvordan ens statistikker ser ud.

Ligesom i internetversionen, så vil der også i mobilversionen være mulighed for at chatte med de andre spillere ved bordet, og for at det ikke skal være løgn, så bliver det også muligt at hente en offline versionen, hvilket kan blive meget attraktivt for folk der ikke gider bruge penge på at være koblet op til deres servere.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce