Connery

Speedtail er McLarens nye kronjuvel

Hyper-GT med 1035 heste

Arvtageren til McLaren P1 er landet, og den er et helt specielt bæst. 

McLaren Speedtail er navnet, og den er kommet for at optage en helt ny klasse: Hyper-GT. 

Den nye vogn bliver i denne variant kun produceret i 106 eksemplarer, og prisen i hjemlandet england, starter på 1.75 millioner pund - eller godt 14.75 millioner danske kroner. 

Til den pris får man en bil med en F1-inspireret centralt placeret køreposition og yderligere to passagersæder. Sæderne er pakket ind i et dråbeformet cockpit og en komplet karosse i kulfiber. 

ANNONCE
Speedtail er McLarens nye kronjuvel

Motoren er byder på en kombination af benzin og eldrevet performance, der tilsammen leverer 1035 hestekræfter, der med en acceleration på 0-300 km/t på 12.8 sekunder og en topfart på 403 km/t, er den hurtigste McLaren nogensinde.

Alt det power kombineres med en pokkers masse teknologi, der blandt andet manifesterer sig i aktiv aerodynamik (spoilers der tilpasser sig farten), Og i stedt for bakspejle, er der indbyggede kameraer, der kun kører ud, når de skal bruges. 

De motoriserede døre åbner opad. 

I kabinen er der også kælet for den tekniske luksus. Forruden er med elektrochromatisk glas, der ved et tryk på en knap, gør glasset mørkere i toppen, så man kan skærme for solen, mens man racer mod solnedgangen. 

Sæderne og interiøret er beklædt med letvægtslæder og vævet titanium kulfiber. Hvad end det så er. 

Vi glæder os edderbankme, til at se bilen i aktion. 

ANNONCE
McLaren Speedtail
Del

Seneste nyt

Annonce