Connery

Specifikationer for iPad 3 lækket

En kilde der angiver at være i besiddelse af en iPad 3 prototype, har lækket billeder til en amerikansk hjemmeside

Specifikationer for iPad 3 lækket
Den amerikanske hjemmeside BGR.com, har for nylig modtaget billeder fra en person, der påstår at være i besiddelse af en iPad 3 prototype. Billederne, hvis man skal tro på dem, afslører de tekniske specifikationer for den kommende iPad (link til hjemmeside ude i venstre spalte).

Det ser ud til at den nye iPad i første omgang bliver udstyret med en A6 processor, som er Apples quad-core processor. Det gør iPad 3 til det hurtigste produkt på iOS styresystemet. iPad 3'en kommer, ligesom den første og anden iPad, i to forskellige udgaver - en model kun med Wi-Fi og en model, der både kører Wi-Fi og GSM/CDMA/LTE. Det betyder modemet i iPad 3'en vil kunne køre på 4G netværket, og således understøtte hastigheder på op til 1 Gbit/s (1000 mbit/s). Det giver en downloadhastighed på - hold nu fast - 128 MB pr. sekund.

Desuden forventes iPad 3 at komme med et 9,7" display med en opløsning på 2.048 x 1.536 pixels. Det er højere opløsning end et Full HD fjernsyn, som viser i 1920 x 1080 pixels.

Med understøttelse af quad-core teknologi i den nyeste iOS til iPad 3 virker det derfor også sandsynligt, at den nye iPhone 5 vil være udstyret med samme type processor.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce