Connery

Spar penge på olien og brug dem på en skiferie

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Mange danskere elsker at stå på ski, men det er dog langt fra alle, der har råd til at tage på skiferie. Det kan nemlig være dyrt at tage på skiferie, og samtidig er skiferien som regel en ekstra ferie i løbet af året, hvor sommerferien i mange danske hjem bliver prioriteret højere – især i børnefamilierne. Nogle kommer kun af sted på skiferie hvert andet år, mens andre må undvære de sneklædte bjerge i flere år ad gangen. Sådan behøver det dog ikke at være. 

Her i denne artikel kan du nemlig få gode råd og konkrete tips til, hvordan du kan få råd til den længe ventede skiferie, så læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan få råd til skiferien sammen med resten af familien. 

Undersøg oliepriserne og køb ind når olien er billigst

Der er almindeligt kendt, at oliepriser har det med at svinge. Bruger du fyringsolie i din bolig, så kan der potentielt være rigtig mange penge at spare på olieudgifterne, hvis du køber olien ind, når den er billigst. Det betyder dog, at du løbende er nødt til at holde øje med priserne, så du kan slå til, når de når det laveste punkt.

Priserne afhænger blandt andet af udbud og efterspørgsel, og det vil sige, at olien som regel er billigst uden for sæsonen. Det vil typisk være om sommeren, og bestiller du samtidig din skiferie i god tid, nemlig om sommeren, så vil du typisk også kunne spare penge på selve ferien. Gør det derfor til en vane at holde særligt meget øje med oliepriserne om sommeren, og når du har købt olien, kan du bruge besparelsen til at bestille en Wagrain skiferie eller en skiferie til en anden destination. Det kan godt betale sig. 

Andre gode råd

Der er dog også en række andre gode råd, som du kan benytte dig af, hvis dine oliebesparelser ikke er nok til, at du får råd til at betale for en skiferie. Dem kan du finde nedenfor: 

  • Spar penge på de faste udgifter
  • Læg en madplan og køb ind en gang om ugen
  • Skær ned på dit forbrug
  • Køb en skiferie i form af en afbudsrejse
  • Skær ned på sommerferien – en uge til udlandet eller en uge i sommerhus kan også gøre det
ANNONCE

Disse råd handler primært om, hvordan du kan spare penge i hverdagen og lægge dem til side til din kommende skiferie. For at disse råd skal fungere er det derfor helt afgørende, at du sørger for at lægge pengene til side i stedet for blot at bruge dem på andre ting i løbet af året. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce