Connery

Spanien gjorde det...

..men hvad skal vi nu bruge tiden på?

Flere ugers stenen fodbold på tv er nu slut. Vi har set utallige smukke detaljer og set et nyt begreb opstå - "come-back-tyrkere", og en gammel floskel med, at fodbold er et spil, hvor 22 mand løber rundt og sparker til en bold, hvor tyskerne vinder til sidst.. Men bare ikke aller sidst - heldigvis. 
ANNONCE
Spanien gjorde det...
Alle med interesse for fodbold har jo set kampen og dannet deres egne meninger om kampen, så jeg vil undlade, at komme med referat af kampen. Vi er jo alle fodboldeksperter og har med succes prøvet vores evner af i Championship Manager.

Det store dilemmer er dog, hvad vi nu skal bruge tiden på kl. 20.45 en hverdagsaften? Er vi nu nødsaget til, at deltage i alle mulige irrelevante sociale arrangementer, hvor snik-snak om stort og småt står på spisesedlen?

Hvad skal vi nu bruge som undskyldning for netop ikke, at klippe hækken eller slå det græs, som igennem de sidste uger, har fået lov til, at vokse vildt og skabe et vidunderligt bio-økologisk vildnæs, der sikkert også har resulteret i en evolution af nye dyreracer?

Heldigvis befinder vi os i år 2008, hvor mulighederne er mange, for der er jo både Le Tour de France og senere på sommeren OL i Beijing, hvor fodbold jo igen står på programmet! Æret være opfindelsen af sportbarene, hvor ligesindede mødes, og kan dyrke deres afgud (storskærmen), uden hensyntagen til striglernes brokken og plagen om dagligdagens gøremål.

Dette fristed for os mænd, burde finansieres af den danske stat og fremgå af finansloven. Her er jo tale om en fornuftig ting jeg med glæde ville betale skat til.

Nu skal denne desperation efter mandens aller-helligste ikke ende i en politisk diskussion, så lad os glæde os over vejret, der de kommende dage, igen skulle få de danske ungmøer til at iklæde sig de korte kjoler og nederdele, blot med det formål, at pasificere os hankønsvæsner, der skulle lade os lokke, til at kaste et blik på et par smukke solbrune ben.

Connery.dk spørger: Hvad skal du nu bruge tiden på?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce