Connery

SPAN

Albummet "Mass Distraction" er en heftig omgang ROCK!

SPAN
Hvis du er en af dem, der fra tid til anden hører radio, ser MTV eller bare generelt er i live, så BURDE du allerede have stødt på norske SPAN med deres "Don't Think The Way They Do", som med dens punkede energi og en stærk vokal er et åbenlyst hit.

Den presseansvarlige hos Universal, som normalt ellers er en ganske neutral herre, smed denne cd i nakken af undertegnede med kommentaren "Den her kommer du til at elske Martin" Se, allerede der var jeg negativt indstillet, fordi jeg tænkte: "Han skal kraft edme æ bestemme hvad jeg kan og ikke kan lide den beaukratiske lille satan", så i en rus af følelsen af at fucke systemet smed jeg skidtet i afspilleren og fyrede godt op for volumen.

Men uanset hvor meget jeg prøver, så har jeg mere end almindelig svært ved at være uenig med ham, det her ER bare en svedig rockplade. Den har først og fremmest sangene, dernæst lyden af rock og ikke mindst en frontvokal, der på imponerede vis (uden egentlig at synge som en ny David Coverdale = altså usædvanlig godt!) strømmer energien ud når der skal være fart på, og er samtidigt nærværende og intens i f.eks ""Peaceful" når det er påkrævet.

"Mass Distraction" ligger ud med nummeret "Found", som fik undertegnede til at vække konen kl. 01.30, men hun var IKKE enig, måske fordi hun heller aldrig har delt min kærlighed til fed rock.

Den her skive får simpelthen min varmeste anbefaling til alle, der elsker rock, fordi det er ganske enkelt bare en god plade. Det er IKKE en god single eller 2 gode singler, men tværtimod er det faktisk en god gammeldags god PLADE! (Jeg ved godt, at det er utopi i en verden af Popstars, Stjerne For En aften und so weiter)

Nej, det er ikke 11 singler, det havde også været for radiovenligt, og jo, det tynder da også lidt ud i kvaliteten mod slutningen af pladen, men når man laver en plade med numre som "Found" (massivt!), "Don't Think The Way They Do", "Papa" (føj, det er funky det nummer) og "Buckle Under Pressure" (energi), så er der altså ligegyldigt.
ANNONCE
SPAN
SPAN får 6 ud af 6 mulige, fordi de har karakter, de har sangene og så spiller de så åndssvagt funky og imponerende godt, så gå ud og køb "Mass Distraction" NU!
Del

Seneste nyt

Annonce