Connery

Spændende ny add-on til GT5 Prologue

En meget eftertragtet bane kommer angiveligt nu til GT5:Prologue

Der kommer ifølge kilden til denne nyhed nu en meget imødeset add-on til den nyeste aftapning af Gran Turismo serien GT5:Prologue til PlayStation 3.
Spændende ny add-on til GT5 Prologue
Det er almindeligt anerkendt, at Gran Turismo til PlayStation igennem tiderne har været temmeligt banebrydende på mange områder. Det var et af de første spil der inkluderede det store antal biler det indeholdt, det var et af de første spil der for alvor gjorde noget ud af fysikken omkring realistisk biloplevelse, og det er bestemt et af de spil der igennem de forskellige udgivelser har trimmet grafikken mest muligt.

Specielt siden Gran Turismo 3 har det også været et af de spil, der har haft flest af de virkelige baner at byde på, og ikke bare disker op med computer-genererede baner ud fra fri fantasi. Netop dette punkt har været kilden til meget glæde for de spillere, der har haft realisme og korrekt opbygning som nøglepunkter i deres bil-simulationer. Og sammenholdt med en næsten uhyggelig korrekt gengivelse af de forskellige baner har det medført, at ikke bare almindelige dødelige men ligefrem professionelle kørere har brugt Gran Turismo i de nyere versioner som træningsmedie i pauserne mellem sæsoner eller til nye uprøvede baner.
ANNONCE
Spændende ny add-on til GT5 Prologue
En af de baner der i sin tid var mest imødekommet var den gamle legendariske Nürburgring Nordsløjfe. For dem der ikke er specielt kendt med den var det den, der næsten havde aflivet den gamle verdensmester i Formel 1 Niki Lauda, og som både dengang den stadig var åben for konkurrencekørsel på topplan og i dag, hvor den mest bliver brugt som testanlæg afkræver stor respekt og ydmyghed. De 20,8 km og 170+ sving kræver alt som en chauffør kan levere, og det er derfor også en utroligt efterspurgt bane til bilspil og simulatorer.

Og det tyder nu på at denne bane vil kunne nydes også til det nye "spil" GT5:Prologue. Anførselstegnene skyldes at det ikke er en endelig version af Gran Turismo 5, men kun en slags teaser på hvad det endelige spil kan præstere. Og udover de utroligt mange andre features der er i GT5:Prologue såsom GT-TV, der består af bil-programmer man ser igennem spillet, så vil denne bare helt sikkert give ekstra spilletimer til de hungrende masser.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce