Connery

SP34: Hotellet med Danmarks største portvinsudvalg

Private portvinssmagninger, drinks og en miniguide til den ædle drik.

Når det kommer til at nyde en god spiritus - hvad enten vi snakker om spiritus til før, under eller efter maden, eller bare som en velfortjent drink efter en hård arbejdsdag - så er det meget forskelligt, hvad folk nyder sig af.

Vi på Redaktionen er slemt glade for single malts og whisky in general, mens portvin i forskellige afskygninger ikke kommer særligt langt efter på ranglisten. Det er en drink, man enten kan nyde som en dejlig undskyldning for ikke at drikke en for sød dessertvin, og så kan den varieres i uendelighed.

Vi var for nyligt en runde i København, hvor vi faldt over hotellet SP34 - udover at være en velbygget, moderne og gæstevenligt område for beboere, så er de også i besiddelse af Danmarks største udvalg af portvine. I et ret veldekoreret barområde finder man utallige af flasker med forskellige typer af lagringer, druer og diverse andre smagfulde oplevelser, man så småt begynder at nørde i allerede fra sin første sjus.

ANNONCE
SP34: Hotellet med Danmarks største portvinsudvalg
ANNONCE

Måske er du allerede så småt begyndt i gang med at nørde i specialøl, whisky, vin eller andre områder, som i forvejen kan tage et helt liv at blive connoisseur i - så det kan virke lidt som en uoverskuelig ting at påbegynde sin rejse på portvinsområdet.


Men! Som noget nyt har SP34 startet et koncept, som hedder Wine Flight, som giver dig en ‘tasting-menu’, hvor du får smagt tre forskellige typer portvin (og almindelig vin). Derfor får du en lille omgang privatsmagning, som ikke skal bookes på forhånd eller kræver lange lektioner på forhånd -  Et ret fedt koncept for dem som ikke føler sig som en ekspert, men gerne vil øve sig på at smage vin og portvin, uden at det behøver at være en helaftenssmagning

ANNONCE
SP34: Hotellet med Danmarks største portvinsudvalg
ANNONCE

Det er ret fedt nicheområde, hvor man selv kan bestemme vidensniveauet - udover portvin som en drikkevare alene, så har deres menukort også forskellige former for drinks, hvor drikken indgår. Portvin er for mange bundet af det image, at enten 1) kun gamle damer drikker portvin, eller 2) det er kun en lille digestivo, man får efter et suppe-steg-og-is-måltid.

Her bryder SP34 heldigvis lidt op med nogle rustikke fordomme og sørger for, at portvin genvinder sin popularitet over alle generationerne. Eksempelvis den favorable drink Rosemary’s Baby, hvor to verdener mødes i form af whiskey og portvin i en og samme drink - en forfriskende, skarp og ganske standhaftig cocktail, som er den mest anbefalelsesværdige drink på menukortet!

Skulle du have lyst til at udvide din spiritus-viden med en lille afstikker i portvinsområdet, så er SP34, foruden et ret fedt hotel, stedet, hvor du bør søge hen i det københavnske natteliv.

ANNONCE
Hotel SP34

Hjemmeside

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Facebook
Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt