Connery

Sort marked for online våbensalg

Her kan du købe våben uden nogen for for baggrundstjek

Hvis du nu fik fortalt, at der er en skummel afkrog på nettet hvor du kan købe skydevåben, uden at det ville kunne spores til hverken dig eller afsender; at du, hvis du ville, kunne gå igang med at samle materiale til en lille guerillakrig eller terrorhandling hjemme fra din egen bærbare på sofabordet, ville du så tro på det? Selvfølgelig ville du det.

Stedet hedder The Armory, som er en udspringer af et sort online-marked, hvor der bliver handlet i alverdens lyssky produkter.
Det fungerer efter sigende i bund og grund som et slags Amazon for kriminelle, med diverse anonyme forhandlere og købere.

For at få adgang til stedet skal man downloade et stykke software der hedder Tor Project, oprindeligt udviklet for US Navy Research Laboratory. Softwaren krypterer data så det er nær umuligt at lokalisere brugere af tjenesten - en tjeneste, der måske er god at have i baghånden, hvis man pludselig befinder sig i et land med en korrupt regering, der censorerer internettet og forfølger folk af forskellige årsage, men samtidig en tjeneste, der gør det muligt for kriminelle verden rundt, at handle uden at kigge sig over skulderen. (Tor softwaren benytter sig af .onion domæner, der spiller på at servicen opererer gennem mange lag, ligesom et løg - get it?)

Inde på siden er det muligt at købe alt fra små pistoler, over fuldautomatiske AK-47 rifler, til antiluftskyts og granatkastere. Sælgerne sender selvfølgelig ikke våbnene i samlet tilstand, men over flere omgange, skilt ad i stumper, pakket så de ligner harmløse produkter når de kommer igennem diverse toldmyndigheder.

Dafuq internet?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce