Connery

Sophie Turner fortæller, hvordan Instagram havde en indflydelse på, hvorvidt hun fik rollen som Sansa Stark

Det handler ikke kun om skuespil længere, åbenbart.

Sophie Turner har i gennem Game of Thrones' nu snart syv sæsoner været en vigtig spiller i historien, og vi er med tiden kommet til at holde ret meget af hende - både som karakter, men også som skuespiller, hvor hun senere medvirkede i bl.a. X-Men: Apocalypse.

Men hun afslørede for nyligt i et interview, at hun faktisk fik rollen Sansa Stark, selvom en anden skuespillerinde havde langt mere erfaring.

Hun har på nuværende tidspunkt ca. 1,37 millioner følgere på Twitter, 2,1 mio på Facebook og omkring 5,5 mio. på Instagram, og i følge hende selv havde det en vigtig betydning i, at hun rollen frem for én, som turner mente, var en langt bedre skuespiller. Allerede før Game of Thrones var kun en ret kendt figur på de sociale medier:

A lot of what I have achieved is about timing and luck, but it is also, and I hate to say it, about a big social media following.

I auditioned for a project and it was between me and another girl who is a far better actress than I am, far better, but I had the followers, so I got the job. It’s not right, but it is part of the movie industry now.

Post-Emmys Pout-off 👍#tbt

Et opslag delt af Sophie Turner (@sophiet) den

ANNONCE

Hvad siger I folkens? Skal Instagram vinde over talent? 

Heldigvis er vi glade for Turners portræt af Sansa Stark, men tanken om, at en anden skuespiller måske havde gjort det endnu bedre er lidt skræmmende.

Social media har magten, åbenbart.

Del

Seneste nyt