Connery

Sonys nye TV efterligner menneskets hjerne

Cognitive Processor XR er leverer ifølge Sony den bedste billedoplevelse

I 2021 efterligner TV'et menneskets hjerne. I hvert fald hvis det står til Sony, der har løftet sløret for deres nye serie af flagskibs-tv, Bravia XR OLED.

Det banebrydende i elektronikproducentens nye high-end TV er en ny processor, der "forstår, hvordan mennesket ser og hører, hvilket giver en revolutionerende oplevelse, der fordyber seerne i deres yndlingsfilm og serier."

XR Processoren går altså til værks med AI, der burde give et ekstra skub til både billedkvaliteten og lyden. 

ANNONCE
Sony A90J First Look

I 2021-modellerne går Sony også all-in på "next-gen" features, som blandt andet er godt nyt for konsolgamere. Der er fuld understøttelse af HDMI 2.1 med variabel frekvensrate (VRR), 4K 120FPS, Dolby Atmos og eARC understøttelse. 

Der bliver også gravet dybere i Sonys samarbejde med Google, og de Android-baserede smart-tv får også integreret indhold fra Google TV.   

En ny funktion der lyder særdeles lovende er indholdstjenesten BRAVIA CORE, der tapper ind i Sony Pictures Entertainment, og giver Bravia XR-ejere adgang til et stort udvalg af de nyeste titler fra Sony Pictures Entertainment. Tjenesten byder både på mange titler i IMAX Enhanced format - og skulle efter sigende være den første tjeneste, der takket være Pure Stream-teknologi, rammer en billedkvalitet som er "meget tæt på" 4K Blu-Rays. 

Sony Cognitive XR OLED modellerne hedder Bravia A90J og A80J - A90J bliver tilgængelig i størrelserne 83", 65" og 55" mens A80J kommer i 77", 68" og 55". 

Priserne på Sonys nye flagskibe bliver offentliggjort på et senere tidspunkt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt