Connery

Sonys nye smartphone Xperia 5 II er et spændende sats

Det nye flagskib fra Sony er et interessant alternativ til the usual suspects

Sony har ikke haft den største synlighed på smartphone-markedet de seneste år, men det til trods, dukker der spændende smartphones op fra producenten, og det nyeste skud på stammen er svært ikke at tage i betragtning.

Sony Xperia 5 II er nemlig blevet annonceret, og ud fra de første informationer, er der tale om et spændende bekendtskab. 

Xperia 5 II er udstyret med Qualcomms highend Snapdragon 865 5G chipset, det samme der benyttes i flere af de dyreste Android telefoner på markedet - og chipsettet er en god motor, der også fremtidssikrer smartphonen til 5G. 

Sony fortsætter deres fokus på det aflange 21:9 CinemaWide skærmformat, der denne gang holder smartphonen i en god lommevenlig størrelse med en 6.1" skærm.

ANNONCE
Sonys nye smartphone Xperia 5 II er et spændende sats

Skærmen byder på 120Hz refresh-rate, mens den også er udstyret med 240Hz motion blur, og det giver smartphonen en god fordel i eksempelvis gaming - og med en kommende konsolgeneration (Herunder PlayStation 5) der forventes at gå all-in på cloud gaming, er det ikke en dum feature at have ved hånden. 

Sony bryster sig også af, at have den første 5K HDR 120 fps slowmotion-filmoptagelse i en smartphone. 

Xperia 5 II er udstyret med et primært kamera med ZEISS-optik, og generelt er der lagt vægt på foto og billedoplevelse - to områder som Sony er stærke på. 

Og for lige at markere positionen, og Sonys kærlighed for lyd, har man valgt at bibeholde et 3.5 mm jackstik. 

Pris og tilgængelighed

Alt dette pakker Sony ned i en pris på blot 6.499,- kroner - og smartphonen kommer i butikkerne den 20. oktober. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce