Connery

Sonys lancerer billigere version af deres glashøjttaler

Spændende fordi glasdiskanten giver en helt unik lyd!

Sony lancerede for et par år siden deres første glashøjttaler med smartfunktioner - og muligheden for at imitere levende lys. Den var ret dyr, og nu lanceres en ny model, der barberer næsten halvdelen af prisen, i forhold til første model.

Sony LSPX-S3 har et sjovt udseende for en højttaler - en base med et opadgående glasrør, der mest af alt ligner en lysestage - hvilket formentlig er medvirkende til, at Sony smart har placeret ledt LED-belysning, så man kan lege at det er en speciel lysestage, når højttaleren ikke spiller lyd.

ANNONCE
Sonys lancerer billigere version af deres glashøjttaler

Fidusen i LSPX-S3 højttaleren, er at vi har en smart-højttaler med en organisk glasdiskant, det lange glasrør giver en meget klar og sprød diskantlyd - og mon ikke det er tilfældet i denne model også? 

Lyden drives af noget Sony kalder for Vertical Drive - som spreder lyden vertikalt i lalle retninger ved hjælp af tre vibrerende aktuatorer, der er placeret i glasset. 

ANNONCE
Sonys lancerer billigere version af deres glashøjttaler

Foruden de høje toner og mellemtoner, hjælpes lyden også på bvej af en 46mm højttalerenhed, der spreder mellemlyden og bassen, via en passiv radiator i bunden. 

LSPX-S3 kan både spille enkeltvis eller forbindes i par på to, for at levere stereo. 

Lysfunktionen i højttaleren har fire forskellige lysstilstande og 32 lysniveauer, så den kan tilpasses de fleste situationer. 

Højttaleren er trådløs og batteridrevet - og leverer op til otte timers spilletid, og oplades via USB-C kabel. 

Den nye LSPX-S3 glashøjttaler fra Sony lanceres til Oktober til en vejledende pris på 2700 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt