Connery

Sony XZ3

Sonys nye toptelefon tapper ind i Bravias OLED teknologi

Sony er på banen med en ny flagskibsmodel. 

Jeg har tidligere været lidt inde på nogle af Sonys udfordringer på mobilområdet, og med den nye model XZ3, er jeg faktisk glad for at kunne sige: Sony forbedrer sig. Det er ikke fordi inklusionen af en OLED-skærm er banebrydende, det er set tidligere på mange af konkurrenterne, men Sony har også haft lidt at indhente. 

Den nye telefon gør blandt andet brug af Sonys BRAVIA OLED teknologi, og byder på en 6" QHD+ HDR OLED-skærm i 18:9 format. Den store skærm betyder også at Sony endelig har oppet sig på designet, og nu er nærmere konkurrenterne, med en front der skærer ned på den uudnyttede plads i top og vundramme, for at give plads til skærm-overflade. 

Det er to store skrift i den rigtige retning for Sony, der også pakker et væld af andre flagskibsspecifikationer i den nye model.

Det inkluderer blandt andet brug af Qualcomms Snapdragon 845 chipset, et 19 MP Motion Eye kamera med 4K HDR videooptagelse og 960fps super slow motion i Full HD. 

Lydgengivelsen er udviklet til at levere en så kraftfuld oplevelse som muligt takket være Sony’s kendte lydkompetence. S-Force Front Surround Sound-højttalerne er nu endnu stærkere med 20 procent højere lydstyrke i forhold til tidligere modeller. Hi-Res Audio lader dig lytte til musik i originalkvalitet, mens DSEE HX opskalerer din komprimerede musik til nær Hi-Res Audio-kvalitet. LDAC garanterer en udsøgt trådløs lydkvalitet.

ANNONCE
Pris og lancering

Xperia XZ3 har salgsstart i Danmark den 5. oktober og forventes at komme på markedet til omkring 6.000 kr, Den vil således være blandt de første telefoner, som leveres med Android™ 9 Pie.

Del

Seneste nyt

Annonce