Connery

Sony Xperia 1 III er Sonys nye flagskib af en android-mobil

Endnu mere fokus på kamerateknologi fra Sonys kameraforretning

De sidste par år af 2010'erne, virkede det til at Sony ikke helt kunne finde fodfæste i deres smartphone-forretning - der manglede et fokus; "Hvorfor tager man ikke det bedste fra det andre grene af Sony og forener det i en smartphone?" lød spørgsmålet fra forbrugere verden over. Sony er gode til lyd og underholdning, de er fabelagtige til digital kamerateknologi - og deres tv er ikke helt forfærdelige. 

Svaret kom for forrige år med Sony Xperia 1 og 5, og blev fulgt op med en II-er serie sidste år - og nu itereres der igen på den samme filosofi, med lanceringen af det nye flagskib Sony Xperia 1 III, der netop har fået en officiel prissætning.

ANNONCE
Sony Xperia 1 III er Sonys nye flagskib af en android-mobil

Designet holdes i den samme stealth-agtige stil, med en smartphone der rent faktisk kan holde til det meste - og samtidig pakker en væsentlig og interessant sending hardware. 

Sony Xperia 1 III bliver den dyreste flagskibsmobil i 1-serien, til en vejledende pris på 9.999,- kroner - det er dog milevidt fra den nyligt lancerede Sony Xperia Pro 5G, som koster godt 19.000 kroner i skrivende stund. 

I den nye smartphone arbejder Sony videre med kamerateknologien, som er hentet fra Sony Alpha-kameraerne. Den nye smartphone kommer med et variabelt teleobjektiv og Dual PD-sensor, og bruger forbedrede AI-funktioner til at understøtte den potente kamera-hardware, til blandt andet at hjælpe med højopløsningszoom og real-time autofokus, der både virker på mennesker og dyr i bevægelse. 

ANNONCE
Xperia 1 III

Sony Xperia 1 III bygger på flagskibschipsettet Qualcomm Snapdragon 888 5G, og foruden at være hurtigere end sin forgænger, kommer smartphonen også med stereohøjttalere som spiller op til 40% højere, mulighed for at afspille 360 Reality Audio, en vanvittig 4K skærm med HDR og 120 Hz opdateringshastighed, og 30 Watt-hurtigopladning der smækker 50% kapacitet på batteriet på en halv time. Batteriet er i øvrigt tilpas stort med 4500 mAh. 

Sony fortsætter deres nu elskede dyder, med fortsat at gøre plads til det analoge 3.5 mm jackstick, noget der har fået smartphone-serien til at vinde indpas hos audiofile personligheder. 

Xperia 1 III lanceres den 10. august 2021 til en vejledende pris på 9.999 kroner - men folk der forudbestiller smartphonen hos forhandlere i perioden 5. juli til 9. august, får et sæt af Sonys støjreducerende WH-1000XM3 hovedtelefoner med - og det er faktisk en ret god deal. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce