Connery

Sony Walkman med Bluetooth

Bluetooth, stor skærm og lang batterilevetid

Sony lancerer nu en ny serie af Walkman Video, der byder på trådløs overførsel af musikken. Skærmen er af typen QVGA - en højkvalitet-skærm på 2,4'. Hele 16 GB tilbyder afspilleren, så der er rigeligt med plads til såvel film som lyd.

Sony Walkman med Bluetooth
Med den trådløse overførsel af musikken kan man lettere end nogensinde få den bedste musik ud i rummet - eller ind i bilen.
 
Sony udvider nu WALKMAN® familien med den brugervenlige NWZ-A820 WALKMAN® Video. Med en superb lyd- og videokvalitet er afspilleren fyldt med avancerede WALKMAN® funktioner, ekstra lang batteritid, en stor 2,4" skærm og en hurtig forbindelse med Bluetooth Stereo®.

NWZ-A820 serien er tynd og let, og findes i farverne sort, hvid, guld og pink. NWZ A829 (16GB) kan lagre hele 62 timer video eller 3.800 sange. NWZ-A828 (8GB) har plads op til 30 timer og 40 minutters video eller 1.850 sange. Med NWZ-A826 (4GB) får du 15 timers video eller 925 sange.

Takket være NWZ-A820 serien kan du nyde mediasamlingen på farten uden at bekymre dig om batteriet, der giver helt op til 10 timers videoafspilning eller 36 timers uafbrudt musik. Selv med tilsluttet Bluetooth Stereo® byder batteriet på 7 timers video eller 15 timers musik.

Den klare, lyse 2,4" QVGA skærm understøtter en problemfri videoafspilning med op til 30 billeder pr. sekund med en fantastisk kontrast og farvegengivelse. For ekstra fleksibilitet kan videoer og billeder ses i forhold til, hvordan skærmen vendes (venstre, lodret og højre). Fotosamlinger kan også ses som slideshows akkompagneret af din egen musik.

Understøttelse af Bluetooth Stereo® åbner en ny spændende verden af trådløse muligheder for at forbedre nydelsen af digitale medier på farten. NWZ-A820 serien kan streame lydfiler og informationer om nummer/kunstner gennem et Bluetooth Stereo® kompatibelt anlæg som f.eks. Sony CMT-HX70BTR og CMT-HX50BTR.

Det er også let at nyde digital musik via dine Bluetooth Stereo® hovedtelefoner som f.eks. Sony DR-BT50 eller en CD-radio til bilen som Sony MEX-BT5100. En lettilgængelig knap på siden af afspilleren giver med ét tryk forbindelse til andre Bluetooth enheder.

NWZ-A820 serien understøtter et bredt udvalg af mediaformater. Inklusiv Windows Media Audio (WMA), AAC, MP3 og Linear PCM music formater, plus JPEG filer til fotos. Højkvalitets video codecs undersøtter afspilning af AVC (H.264/AVC) Baseline Profile og MPEG-4 video filer.

NWZ-A820 serien er perfekt til at nyde din personlige mediesamling, herunder også podcasts og videoindhold downloadet fra Internettet.
ANNONCE
Sony Walkman med Bluetooth
Den nye serie er certificeret til Windows Vista og bærer Microsoft's 'PlaysForSure' logo, der indikerer kompatibilitet med et stort udvalg af certificeret online-indhold. Det er let at overføre filer fra en tilsluttet pc til NWZ-A820 serien med den medfølgende software Windows Media Player 11, vha. simpel drag-and-drop.

WALKMANs overlegne lyd er sikret af fire "Clear Audio" teknologier. De medfølgende 13,5mm EX hovedtelefoner har ekstra store driverenheder for en bedre dynamisk gengivelse med udvidet frekvensområde og en solid bas. Den Sony-udviklede Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gengiver høje frekvenser, der er udvisket af lyd-kompression, så lyden bliver mere naturlig. Clear Stereo forhindrer lydsignalerne i at forsvinde fra kanalerne, hvilket resulterer i en renere og bedre adskilt stereo-gengivelse. Derudover giver Clear Bass stærkere lav-frekvent gengivelse, uden at tilføje forvrængning som i konventionelle equalizere. Endnu rigere lyd gives af et udvalg af effekt-indstillinger, der omfatter en 5-Band Equalizer, VPT Acoustic Engine og Dynamic Normalizer.

Pakket med avancerede muligheder er NWZ-A820 serien brugervenlig med intuitive skærmmenuer, forbedret afspilning og søgefunktioner.

Tilgængelighed
WALKMAN NWZ-A820 serien [NWZ-A826 (4GB), NWZ-A828 (8GB) og NWZ-A829 (16GB)] er tilgængelig fra april 2008.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce