Connery

Sony VPL-HW30ES - 3D home cinema-projektor

Så er den her, og kun til... 26.000 kr.!!!Det her kunne godt lyde som en reklame, det er det ikke. Det er linjerne, som blev til efter at have læst den nyeste pressemeddelse fra Sony, som reklamerer med 3D projektor til en overkommelig pris... Jeg har hverken haft maskinen til udlån eller mærket den på min egen krop, men når Sony kalder en pris på 26.000 kr. for overkommelig, bløder mit studerende hjerte lidt, og så kræver det, at man kigger en ekstra gang på produktet...Er dette produktet til den kræsne hjemmebiograf nørd, eller falder det igennem. Er det blot endnu en projektor, som nu kræver, at du sidder med briller i ansigtet, imens du ser den nyeste romatiske komedie sammen med ugens scoring?

ANNONCE
Sony VPL-HW30ES - 3D home cinema-projektor


Vi starter med de tekniske specifikationer:VPL-HW30ES har Sonys nyeste lampeteknologi og dynamisk lampe-kontrol, der viser 3D billederne med tre gange så meget lys i forhold til Sonys første 3D home cinema-projektor VPL-VW90ES.Projektoren er også udstyret med Sonys High Frame Rate SXRD-panel, der gør det muligt, at vise film i 1920x1080 pixels, det vil sige 1080p, som er i vore dage vel er den eneste rigtige måde at vise film på i en hjemmebiograf.Desuden skulle skidtet kunne simulere 2D film i 3D, men om det er noget bras, skal jeg ikke kunne sige? Det gør til gengæld produktet ekstra spændende.Foruden ovenstående reklamerer Sony med, at projektoren er meget støjsvag (22Db). Og med en speciel køleteknik, har man nærmest elimineret bekymringer om varmeudvikling. Det betyder desværre på samme tid, at der ikke er noget håb for, at din scoring begynder, at smide klunset i din 1. værelses pga. varmen.Brillerne

Brilllerne er muligvis det største minus, ved det dér 3D, i min bog. Man ser dum ud, de er latterlige at have på, og så skal man have et sæt for hver kammerat, man inviterer over. Sony lancerer sammen med VPL-HW30ES også nye 3D briller nemlig modelen TDG-PJ1. De skulle have forbedret vægt (18 gram) og batterlevetiden skulle være op til 30 timer ved blot 30 minutters opladning!

ANNONCE
TDG-PJ1 - Sony VPL-HW30ES - 3D home cinema-projektor TDG-PJ1


Men hvad betyder alt det her så?Grundlæggende lyder det hele jo ganske lovende... Men prisen, jesus titty fuck christ! Jeg kender sgu ikke mange filmnørder, som vil smide 26 af de lange for en projektor, der kan vise 3D. En fladskærm måske, men en projektor? Personligt synes jeg 3D effekten er overflødelig og ligegyldig i de fleste film, men spørgsmålet er, om 3D bliver allemands eje, eller om det allerede hører fortiden til?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce