Connery

Sony vælter IFA med nye gadgets!

Efter at have brugt en god stak timer i hal 4.2 på IFA-messen, kommer her et lille overblik over hvad Sony har valgt at kalde ”next generation products”

Fire gange fuld hd er opløsningen på disse badboys! - Sony vælter IFA med nye gadgets! Fire gange fuld hd er opløsningen på disse badboys!
84 tommer fladskærm med fire gange opløsningen af fuld HD

”I promise you, that you will not be able to notice any pixel, not even in movies like batman or transformers”. Det var noget I retning af det, direktør for Sony, Kazuo Hirai sagde, da han præsenterede det nye 4k TV. TV’et leverer et billede med en opløsning fire gange så stor som et normalt full HD-fjernsyn og præsterer samtidig nok til at kunne levere fantastiske farver. Oveni hatten ligger der også 10 højtalere i bæstet, som sikrer en solid og god lyd til publikum. Skulle du være i tvivl understreger Kazuo Hirai, at TV’et leverer et lige så godt billede i 2D som i 3D.
ANNONCE
84 tommer og alt for lækre damer! - Sony vælter IFA med nye gadgets! 84 tommer og alt for lækre damer!
Sony vælter IFA med nye gadgets!

Sony Action Cam

Sony håber nok at dette bliver en kommende konkurrent til det populære Go Pro. Jeg tøver lidt, men er stadigvæk imponeret.
Kameraet fungerer på den måde, at det har en lille skærm med de funktioner, som der nu skal bruges, for at kunne skyde billeder og film. Bagpå har vi den traditionelle røde knap, som bruges til at optage eller tage billeder med. Kameraet har også indbygget stream-funktion, så er du i besiddelse af en Xperia-telefon som jeg var, kan du streame video direkte til din mobile skærm, vel og mærket i en ikke så tilfredsstillende kvalitet.

ANNONCE
Sony vælter IFA med nye gadgets!
Sony vælter IFA med nye gadgets!
Sony Vaio Duo 11 og 20

Med det nye Windows 8 satser Sony for alvor på markedet for tablets. Med en 11 og 20 tommer tablet, er de også rigtig godt kørende. De to typer kører begge Windows 8 rigtig fornuftigt, og er dejligt solidt bygget, med et lækkert design. Den lille 11 tommer tablet er oveni købet også vandtæt og kan også håndteres af våde fingre.
ANNONCE
Sony vælter IFA med nye gadgets!
Del

Seneste nyt