Connery

Sony PlayStation Move

Sony har annonceret navnet på deres Wii Killer. PlayStation Move er navnet og skal give Playstation folkene det, som Wii folkene mangler: flottere spil og en bevægelses sensor, der reagerer i 3d.

Sony - Sony PlayStation Move Sony
Sony er klar med deres svar på WiiMote og vil forhåbentlig være mindst lige så underholdene som en Wii.

Move controlleren ligner lidt en WiiMote, den er bare sort og har en kugle for enden, der lyser op i forskellige farver når PlayStation Eye registrerer bevægelsen. Udover den ene controller får man en ekstra trådløs controller med, der fungerer ligesom Nintendo Wii's nunchuk.

 

Kombinationen mellem PlayStation Eye og PlayStation Move gør konsollen i stand til at registrere bevægelser, vinkel og position i forhold til konsollen. Derudover registrerer Eye spillerens stemme og billede for at give en ekstra virkelighedsnær oplevelse.
ANNONCE
Indtil videre understøtter Move følgende seks spil.

- Sports Champion

- The Shoot

- Slider

- TV Superstars

- Move Party

- Motion Fighter

Heldigvis skulle 36 tredjepartsudviklere allerede være i gang med at udvikle spil til Move og Sony selv har mere end 20 spil under udvikling. Jeg tænker umiddelbart Tekken 7, en flaske vodka og en god forsikring, der dækker kampsport i hjemmet.

Controlleren kan fås i tre forskellige pakker, Move for sig selv, i en pakke med Playstation Eye-cam + et spil eller i en bundle med konsol, alm. controller, Eye og Move. Pakken med Eye, Move og spil er prissat til lidt under 100$ men mon ikke den bliver lidt dyrere, når den til efteråret bliver udgivet i Danmark.
ANNONCE
Se Sony's trailer til Move
Del

Seneste nyt