Connery

Sony Music Unlimited - Kan den slå Spotify?

Nu lancerer Sony Music Unlimited...

Du kender Spotify, men tilbage i januar åbnede Music Unlimted fra Sony. En service med over 10 millioner sange direkte til at streame. Vi ved godt, det er noget tid siden, men vi har først haft tid til at give det et spin i dag. Her er en kort gennemgang af systemet og en konklusion.

At komme i gang er ikke kompliceret, og du kan lige nu få 30 dage gratis prøveperiode  (affilieret link)

Men hvordan virker det?

Du downloader og installerer. Det det tager lidt tid, men er som alt andet software.
Når du har fået programmet ned og installationen er i gang, får du valgmuligheden for, at vælge mellem to betalingsmuligheder. Premium til 89,- eller Basic til 49,-.

Der er således ikke noget gratis abonnement, som du kender fra f.eks. Spotify. I stedet får du 30 dage til at beslutte dig for, om du vil fortsætte.

ANNONCE
Sony Music Unlimited - Kan den slå Spotify?

Skeptisk over kreditkort krav

Jeg er altid skeptisk over at forære mit kreditkort til abonnements tjenester, for jeg er bange for jeg glemmer at opsige dem. Jeg har ikke kunne finde ud af, om det fortsætter automatisk, eller om man bliver spurgt, om man vil fortsætte. Det burde de nok have gjort noget mere ud af.


Lydkvaliteten er umiddelbart, som andre streamingtjenester, og sammenlignet med min premium Spotify account, kunne jeg ikke høre nogen forskel. Opbygningen er logisk, og det er relativt nemt at komme i gang.

Hvor kan jeg afspille sangene?

På Farten: Blandt mulighederne er en Android™-telefon, Sony Tablet eller enhver bærbar computer. iPhone kommer snart!

Hjemme: Opret forbindelse til Music Unlimited med kompatible BRAVIA®, Blu-ray Disc™-afspillere og hjemmebiografer eller enhver PC og PlayStation®3 eller PSP® (PlayStation®Portable). PlayStation®Vita kommer snart!
 

Konklusion:

Jeg må erkende at jeg er skuffet over iPhone endnu ikke er understøttet. Jeg er desuden irriteret over, at de forlanger mine kreditkortoplysninger med det samme, det gør mig utryg.

Om det er en konkurrent til Spotify og andre streamningtjenester på det danske marked? Jeg har sgu svært ved at vurdere det. Hvis man har huset fyldt med Sony Gear, så er det sikkert fedt at kunne koble det sammen – men hvis ikke?

Der er intet at klage over i forhold til softwaren, men det jeg VIRKELIG mangler på markedet er en mulighed for at have et "household" abonnement, hvor min bedre halvdel og jeg kan have én delt account, og lytte til musik på flere steder på samme tid. Når det kommer, så rocker det fandme!

Hvad siger du til Sony Music Unlimited? Smid gerne en kommentar!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce