Connery

Sony Linkbuds tager en anderledes tilgang til earbuds

De ser underlige ud, men med vilje

Sony kan bare et eller andet med personlig lyd, de har bevist det gang på gang med deres prisvindende støjreducerende teknologi i både headphones og earbuds - til gengæld har de ikke været så fantasifulde i navngivningen; WH1000XM2, WF1000XM4 er ikke navne der ruller let på tungen. Den navngivningskonvention gør man op med i et helt nyt produkt: Sony LinkBuds. Jeg ved ikke om jeg bryder mig mere om dette tiltag, men hvad produktet hedder er måske heller ikke det mest essentielle. 

ANNONCE
Sony LinkBuds - Modelfoto - Sony Linkbuds tager en anderledes tilgang til earbuds Sony LinkBuds - Modelfoto

LinkBuds er en ny type trådløse earbuds. Det er tydeligt på designet, at det ikke bare handler om at lave noget der ser specielt ud - der er en mening med det hele. 

Sony fortæller at det åbne ringdesign i earbudden "resulterer i en stor lydgennemstrømning, altså det modsatte af støjreduktion, så du både kan lytte til dit onlineindhold og være opmærksom på, hvad der sker omkring dig". 

Sammen med det åbne design har Sony også tilføjet deres Spatial Sound-teknologi. 

Pointen med de nye earbuds er at præsentere en lydkilde, der ikke afskærer brugeren fra omverdenen (som støjreducerende teknologi gør) og i stedet leverer en gedigen lydoplevelse, mens man stadig er i fuld kontakt med sin omverden. Det kan altså noget helt andet, end hvad Sony ellers har excelleret i. 

Hvor godt produktet er, kan vi ikke spå om, men vi afventer mulighed for at teste et sæt, for at finde ud af, om der er andet at komme efter end et navn og et aparte design.

Pris og tilgængelighed

Sony LinkBuds lanceres i februar 2022 til en vejledende salgspris på 1700 kroner. 

ANNONCE
LinkBuds
Del

Seneste nyt

Annonce