Connery

Sony lancerer nye smartphones med variabelt zoom til fotoentusiasten

Sony introducerer verdens første smartphone med både variabelt teleobjektiv og dual PD-sensor.

To nye modeller fra Sonys Xperia smartphone-gren er netop blevet lanceret, og det drejer sig om nye versioner af deres to flagskibsprodukter Xperia 1 og Xperia 5. 

De to nye modeller, Xperia 1 III og  Xperia 5 III, er blevet proppet med vildere funktioner end forrige udgaver - og er måske især et sats på kamera og tech-entusiaster. 

Det helt store needle-drop i de to nye modeller, findes i kameraet, hvor Sony introducerer verdens første smartphone med både variabelt teleobjektiv og dual PD-sensor. 

Teleobjektivet er altså indbygget med en fysisk funktion der skifter de to linser, udstyret med et autofokus der justeres øjeblikkeligt når man skifter mellem brændvidde på 70 og 105 mm. Sony satser hårdt på fortsat at inkorporere features der kendes af entusiaster fra deres populære Alpha-kameraserie, og her er der altså sket endnu et skridt, der bringer smartphonen tættere på at være et rigtigt godt digitalt kamera. 


Foruden kamerafokus, bringer Sony selvfølgelig de seneste forventede flagskibsfeatures til de to nye smartphones. Begge er udstyret med Qualcomms Snapdragon 888 5G chipset, begge leverer 120 Hz opdateringshastighed på de to skærme, der begge benytter Sonys 21:9 skærmformat. 

Mens Xperia 1 III har en skærmstørrelse på 6.5" og en opløsning på 4K byder Xperia 5 III på en 6.1" skærm i en 1989x2520 pixel opløsning. 

Begge smartphones er også udstyret med jack-stik og hurtigopladelige batterier med kapacitet på 4.500 mAh. 

Den eneste ting ud over skærmstørrelsen der reelt adskiller de to smartphones, er at Sony endnu en gang har snydt den mere kompakte Xperia 5 for trådløs opladning - hvilket vi stadig synes er en skam. 

De nye smartphones lanceres senere i 2021, og Sony har endnu ikke afsløret priserne. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce