Connery

Sony lancerer limiteret Astro Bot-controller i forbindelse med udgivelsen af Astro Bot 2

Klar til et nyt eventyr med Astrobot til september?

Astro Bot, udviklet af Team Asobi, en del af PlayStation Studios, er et 3D-platformspil, hvor spilleren styrer Astro på en mission for at redde andre robotter på tværs af 50 forskellige planeter. Astro rejser mellem galakser ombord på et skib kaldet Dual Speeder, som er designet efter en PlayStation-controller.

Det var egentlig 'blot' et demo-spil, der skulle guide folk i at bruge den nye DualSense-controller ved lanceringen af PlayStation 4 - men spillet var bare så gennemført, underholdende og fantastisk, at det blev en kæmpe oplevelse i sig selv.

Sony har forud for udgivelsen af det nyeste kapitel i Astro Bot-serien afsløret en ny trådløs controller, der er inspireret af den elskede robot.

Denne specialudgave af PlayStations DualSense-controller har fået et nyt design med en hvid base og blå detaljer på håndtagene og knapperne, som matcher Astros karakteristiske farver. Touchpad'en er udsmykket med øjne, der ligner Astros ansigt.

Den nye udgave af Astro Bot bygger videre på succesen fra 2020’s Astro’s Playroom og udvider spillets univers med flere unikke evner og mere indhold. En trailer for spillet viser den farverige verden og nogle af de venner og fjender, som Astro vil møde på sin rejse - som du kan se nederst i artiklen.

Sony har også oplyst, at de har øget antallet af teksturer, som spillerne kan mærke gennem deres DualSense-controller, hvilket giver en mere realistisk følelse, når Astro bevæger sig over forskellige overflader som sand, græs og vand. Astros evner er desuden kompatible med controllerens haptiske feedback, hvilket forstærker spiloplevelsen.

Den begrænsede udgave af Astro Bot DualSense-controlleren vil være tilgængelig til en pris af 550 kroner og lanceres den 6. september, samme dag som spillets udgivelse. Dette nye tilbehør giver fans en unik måde at opleve Astros eventyr på og fejrer samtidig den nyeste tilføjelse til Astro Bot-serien.

ANNONCE
?si=yoVSS9s_7g_3PKiK
Del

Seneste nyt