Connery

Sony lancerer gamingmærket INZONE med fokus på PC og PS5

Nye skærme og gamerheadphones fra Sony

At Sony ville kaste sig ud i at producere gaming-udstyr til PC, stod ikke øverst på vores gæt på, hvad elektronikgiganten ville kaste sig ud i i løbet af 2022, men nu står vi her: Sony har netop annoncering deres nye gaming-brand INZONE, der veksler deres kunnen inden for billed og lyd til en sending spændende spec'ede gaminggadgets. 

Sony INZONE består af en række gamingskærme og tilsvarende headphones, der er optimeret til high-end PC-gaming - og ditto konsol-optimeret. 

ANNONCE
Sony INZONE M9 - Sony lancerer gamingmærket INZONE med fokus på PC og PS5 Sony INZONE M9

Den største nyhed i lineuppet er gamingskærmen INZONE M9. En 27" gamingskærm, der byder på en hel del, hvis man går op i højopløsnings-gaming. 

M9-skærmen er en 4K skærm med HDR og full-array lokal lysdæmpning med 96 selvstændige lyszoner, der gør det lettere at styre kulsorte og lysere dele af billedet - samtidig har den en opdateringshastighed på 144 Hz, og selvom det måske ikke lyder banebrydende, er det ikke ofte set i 4K gamingskærme. 

Den er DisplayHDR 600 certificeret og er kompatibel med VRR Nividia Sync og også HDMI 2.1 VRR - det betyder at den både er optimeret til den bedste oplevelse med en PlayStation 5 - men også en PC. 

INZONE-serien har tydeligvis følt sig inspireret af designet fra PlayStation 5, men det er altså ikke alene en PS5-udstyrsserie. M9-skærmen har en indbygget USB-switch, så det er muligt at styre to PC'er eller en PC+ PS5 fra samme monitor, keyboard mus og headset. 

ANNONCE
Sony INZONE H9 - Sony lancerer gamingmærket INZONE med fokus på PC og PS5 Sony INZONE H9

Nye gaming-hovedtelefoner

Sonys nye gamingserie omfatter også headsets. Her finder man de to trådløse INZONE H9 og INZONE H7, der henholdsvis byder på 32 og 40 timers batteritid - sammen med det kablede INZONE H3 headset, er der lidt for enhver smag.

Jo højere tal des bedre specifikationer - gælder også her. INZONE H9 leverer Sony 360 Spatial Sound surround-simulering, som aktiveres når headsettet kobles med Sonys PC-software. Samtidig låner disse headsets en del teknologi og designelementer fra Sonys normale hovedtelefoner, H9 er der for udstyret med støjreducering og ambient-mode - sammen med en hurtigladningsfunktion, der giver en times batteri på 10 minutters opladning. 

ANNONCE
Sony lancerer gamingmærket INZONE med fokus på PC og PS5

Pris og tilgængelighed

Sony INZONE gamingserien lanceres løbende over 2022. Først sendes gaming-hovedtelefonerne på markedet:
INZONE H9 får en salgspris på 2500 kroner, INZONE H7 1900 kroner og den kablede INZONE H3 sælges for 1000 kroner.

Med skærmene lancerer Sony først topmodellen INZONE H9 27" i løbet af sommeren 2022 - denne skærm for en pris på 10.000 kroner - mens en 27" Full HD skærm med 240 Hz opdateringshastighed lanceres til vinter, med et prismærke der endnu ikke er fastlagt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt