Connery

Sony introducerer X-serien til deres smartphone lineup

Den nye serie holder sig til 5" - godt pakket op med hardware

Sony har netop afsløret en række nyheder på MWC i Barcelona. 

Nyhederne byder på en ny smartphone serie i Sony Xperia regi. "Med Xperia X-serien skriver vi et nyt kapitel i vores succesfulde Xperia-saga. De tre nye telefoner i X-serien strækker sig fra smart design i mellemklassen til de bedste specifikationer i premium-segmentet, så de tilbyder noget til alle. Fælles for modellerne er blandt andet kameraer i verdensklasse samt et nyt design, hvor telefonerne ligger endnu bedre i hånden. Det nye design og de iøjnefaldende farver, tror vi, tiltaler endnu flere mennesker end tidligere, " udtaler Morten Johansen, der er marketingchef hos Sony Mobile i Danmark.

ANNONCE
Xperia X Performance afsløring
Sony introducerer X-serien til deres smartphone lineup

Den nye serie består af tre modeller: Xperia X Performance, Xperia X og Xperia XA. Den eneste reelle fællesnævner, ud over familienavnet, er størrelsen og en skærm på 5", derudover er telefonerne ret forskellige bæster. 

Både Xperia X og Xperia X Performance er udstyret med en stor 1/2.3” Exmor RS-sensor med en opløsning på hele 23 megapixels. Et 13 megapixel frontkamera.

Fælles for de to er også et 5" full HD Triluminous display, 3 GB RAM og high-res audio.

Xperia X Performance er topmodellen, og byder blandt andet på støv- og vandtæthed (IP68, IP65), Snapdragon 820 quad-core processor og 2700 mAh batteri med quickcharge-funktion. Den har en vejledende pris på 5.500 kroner. 

Xperia X er udstyret med en Snapdragon 650 hexa-core processor og 2620 mAh batteri med quickcharge. Vejledende pris: 4.500 kroner. 

Xperia XA er entry-level i serien. Den prissættes til blot 2.500 kroner, men til gengæld er specifikationerne også skruet en anelse ned i forhold til storebrødrene. Mediatek Helio™ P10 octa-core 64 bit processor, 2 GB RAM, 5” HD 720p display, 2300 mAh Quick charging batteri og et kamere med 13 megapixels og Exmor RS.

Telefonerne bliver lanceret på det danske marked i starten af sommeren. 

Mere X-læsning på Sonymobile.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt