Connery

Sony HT-A9: Ægte surround - men lettere?

Sony er klar med et nyt fleksibelt bud på hjemmebiografen

Lyden af biografen, er noget de fleste af os gerne vil have derhjemme, og det kan man sagtens - det er bare lidt bøvlet, med indkøb af enheder, opsætning og positionering - meget bøvlet faktisk. 

Det bøvl vil Sony gerne spare folk for, med deres nye surround-system, som blot består af fire trådløse højttalere og en lille sort boks. 

ANNONCE
Sony HT-A9: Ægte surround - men lettere?

Hvad er det?

Sony HT-A9 er et hjemmebiografsæt, der gør brug af Sonys unikke 360 Spatial Sound, til at skabe en lyd, som simulerer op til 12 fantomhøjttalere. 

I essensen er det fire trådløse højttalere, der snakker sammen med en lille controllerboks, som udstyret med mikrofoner, kan simulere et meget bredere lydbillede, end hvad man ellers skulle kunne få fra blot fire højttalere. 

360 Spatial Sound virker - eller det har det i hvert fald gjort, de gange Sony har præsenteret det bag lukkede døre, for os - og andre, på diverse tech-messer. 

ANNONCE

Dette sæt er mindet på dem, der ikke lige har det helt perfekte rum til en hjemmebiograf, og skal man tro Sony, er det nærmest lige meget, hvordan du placerer højttalerne, så længe de danner en eller enden form for firkant i forhold til positioneringen imellem hinanden. 

Hertil kommer selvfølgelig understøttelse af Dolby Atmos og DTS X

HT-A9 er også kompatibel med enheder, der understøtter Google Assistant med indbygget Chromecast og enheder, som understøtter Amazon Alexa. Du kan blot tilføje HT-A9 til din højttalergruppe i Google Home-appen, og så kan du nemt styre musikken eller ændre lydstyrken.

ANNONCE

For at få den rendyrkede oplevelse, med god basdybde, skal man dog tilkøbe en trådløs subwoofer - Dem har Sony netop lanceret to af; SA-SW5 der leverer 300 Watt for 6000 kroner eller SA-SW3 som klarer 200 Watt for 3000 kroner.

Sony HT-A9 højttalersættet lanceres i september, til en vejledende salgspris på 15.000 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt