Connery

Sony har løftet sløret for PlayStation 5 Slim

En mindre PS5 er klar til jul

PlayStation 5 har lige siden lanceringen været en smule udskældt, drillet og tugtet for dens specielle design, der måske særligt har været kontroversionel på grund af konsollens relativt store formfaktor. 

Efter rygter længe har villet vide at en mindre version var på vej, er PlayStation nu gået i luften med den officielle afsløring af PlayStation 5 i en mindre version.

Den kommer godt nok ikke til at have 'slim' i tilnavnet, men vil derimod blot være den nye aktuelle version af konsollen, så snart de eksisterende designs er blevet solgt ud fra lagrene. 

Det er altså den samme teknologi, der nu kommer i en formfaktor der er blevet reduceret med 30% i massefylden og mellen 18 og 24% på vægten. 

ANNONCE
PlayStation - Sony har løftet sløret for PlayStation 5 Slim PlayStation

Disk-drev kan tilvælges senere

Den største forskel i forhold til de tidligere udbud, er at ULTRA HD Blu-Ray diskdrevet nu kan tilkøbes på et senere tidspunkt, hvis man vælger en PS5 Digital Edition. Et fint greb, for at overbevise dem, der står på vippen mellem at anskaffe sig den billigere digitale version eller en disk-version, i "hvad nu hvis"-scenarier. 

De nye PlayStation 5-versioner begynder, ifølge PlayStation, at lande hos forhandlere fra november 2023. 

De vejledende salgspriser for Europa er
PS5 Disk-version € 549,99 (ca 4.100 kroner)
PS5 Digital Edition € 449,99 (ca. 3355 kroner)

De danske priser plejer nogenlunde at følge de europæiske priser, +/- 100 kroner, så lad os så hvad den lander til herhjemme. 

Diskrevet som add-on til digital edition, får en vejledende salgspris på € 119.99 

ANNONCE
PlayStation 5 - ny version
?si=KizGPDk94-f8gJ5W
Del

Seneste nyt