Connery

Sony har gode støjreducerende headphones, men den næste inkarnation af XM-serien lader vente på sig - i mellemtiden kan den eksisterende nu fåes i pink

Når det kommer til støjreducerende hovedtelefoner af god kvalitet nævnes ofte i flæng de bedste modeller fra Bose, Sony og Apple - udviklingen af ANC-teknologien har været lynhurtig i det seneste årti, men en form for stilstand har indfundet sig - og mens aktiv støjreducering af høj kvalitet har fundet vej til billigere produkter og nye mærker, så kan man af og til godt tænke - men gad vide hvor godt det næste er?

Jeg er efter flere generationer erklæret fan af Sonys støjreducerende hovedtelefoner under XM-serien - Sony har kontinuerligt skubbet teknologien og resten af den brede kategori med nye forbedrede versioner godt og vel hvert andet år. I år burde egentlig have været release-året for en potentiel Sony WH-1000XM6, men det er ikke indtruffet - i stedet tyder alt på at Sony arbejder videre på den næste generation af støjreducering et godt stykke ind i 2025 - og derfor er deres topmodel stadig 2022's WH-1000XM5 - og med et par år på bagen rykker konkurrenterne tættere på. 

Sony har dog valgt at gøre et eller andet for at holde noget aktualitet på det - og det betyder at Sony WH-1000XM5 nu kan fås i farven Dusty Pink! 

Introduktionen af en nye farve til noise-cancelling kongerne betyder at XM5 nu fås i fire farver: Sort, platinsølv, midnight blue og altså smoky pink. You are welcome. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt