Connery

Sony er klar med forbedret version af støjreducerende champ: WH-1000XM4

Fjerde generation af de støjreducerende headpohnes fra Sony er her

Sony har over en forholdsvis kort årrække skabt en trådløs hovedtelefon med støjreducering, der i flere tilfælde sparker den gamle konge, Bose QuietComfort, af tronen. 

Hovedtelefonerne går under navnet WH-1000-serien, og den fjerde generation hedder Sony WH-1000XM4.

ANNONCE
Sony WH-1000XM4 - Sony er klar med forbedret version af støjreducerende champ: WH-1000XM4 Sony WH-1000XM4

De nye headphones ligner ved første øjekast forgængeren på en prik, men både konstruktion og teknologi er blevet tweaket. 

Det vigtigste punkt må være støjreduceringen, der nu er blevet opdateret med nye chips og en ny algoritme, der gør det muligt at fjerne støj i realtid. Der benyttes en række AI-systemer, som både arbejder for at fjerne støj og samtidig genskabe elementer i musik. 

Derudover introducerer Sony deres nye 360 Reality Audio til WH-serien, det giver en imponerende indlevende effekt i lydbilledet - og det hele behandles direkte i hovedtelefonen, så det er tilgængeligt uanset om man kobler på en iPhone eller en Android-enhed - med 360 Audio-kompatibel streamingtjeneste.

Sony har også tilføjet en ny Adaptive Sound Control, som justerer mængden af baggrundsstøj automatisk, efter hvor du befinder dig - dette er en funktion der bliver bedre over tid - i takt med at hovedtelefonen selv genkender lydbilledet - og det er ikke kun flyet der genkendes - det tilpasses også efter om du er i fitnesscentret, på arbejde eller i trafikken. 

Speak-to-chat er en ny funktion, der giver brugeren mulighed for at have korte samtaler, uden at skulle stoppe musikken. Mikrofonen opfanger automatisk når du starter en samtale - og pauser musikken. Musikken starter automatisk, når man ikke har sagt noget i 30 sekunder. 

De nye funktioner bæres i høj grad af intet mindre end fem af mikrofonerne, der taler sammen i det, som Sony kalder Precise Voice Pickup. 

Sony holder samme retning som forgængeren, og ændringerne er små optimeringer - blandt andet nye ørepuder der fordeler trykket bedre - og giver en bedre platform. 

 

Pris og tilgængelighed

Sony WH-1000XM4 kommer i sort og sølv, og er tilængelige i butikkerne fra midten af august 2020, til en vejledende salgspris på 2800 kroner. 

ANNONCE
WH-1000XM4
Del

Seneste nyt