Connery

Sony annoncerer PlayStation Project Q: Tag dine PS5-spil med på farten

Er du træt af at skulle pause dit yndlingsspil, hver gang du skal på toilettet? Sony har løsningen.

Ved det nylige PlayStation Showcase annoncerede Sony et nyt spændende skridt ind i fremtiden for gaming: En bærbar spilstreamingsenhed, som de kalder Project Q. Og som en bonus, vil vi også kunne nyde vores spil med nogle nye, trådløse gaming-earbuds.

Hvis du drømmer om en direkte konkurrent til Nintendo Switch fra Sony, så skal du måske skrue forventningerne lidt ned. Sony understregede, at denne nye gadget er designet til at streame spil fra din PS5 til en bærbar skærm. Det er ikke til direkte gaming - tænk mere i baner som Razer Edge og mindre som Nintendo Switch.

ANNONCE
PlayStation 5 med det nye accessories -lineup - Sony annoncerer PlayStation Project Q: Tag dine PS5-spil med på farten PlayStation 5 med det nye accessories -lineup

Project Q har været omdrejningspunkt for mange rygter, men nu er sløret endelig løftet. Enheden kommer med en solid 8-tommers skærm og en controller monteret på hver side, hvilket får den til at minde om en Dualsense-controller med en skærm i stedet for en touchpad. På denne måde kan du f.eks. snige dig rundt i The Last of Us mens du er på farten - noget som Steam Deck nok ikke leverer pålideligt lige foreløbigt.

Vi er stadig i mørket omkring, hvordan selve softwaren på Project Q vil se ud.

Udover Project Q, annoncerede Sony også et sæt trådløse gaming-øretelefoner. Information om disse er dog også stadig sparsom.

Endelig er vi også stadig i uvished om, hvornår vi får lov til at prøve denne nye måde at spille PS5-spil på. Men én ting er sikkert - vi glæder os til at se, hvad Sony har i ærmet med Project Q.

ANNONCE
PlayStation Project Q - Afsløring
Del

Seneste nyt