Connery

Sony afslører ny topmodel: XZ Premium

'Verdens første smartphone med super slowmotion'

Sony har netop præsenteret deres nye topmodel på Mobile World Congress i Barcelona. 

Det nye flagskib har fået navnet Sony Xperia XZ Premium. 

Sony afslører ny topmodel: XZ Premium

XZ Premium byder på et væld af interessante features.

Et af de interessante udstyrsstykker er det nye 'Motion Eye'-kamera. Motion Eye kameraet består af en Exmor RS-sensor, der har indbygget hukommelse, som blandt andet giver 'fem gange hurtigere billedscanning' og også muliggør super slowmotion optagelse i 960(!) frames per sekund. Den funktion resulterer i en slowmotion-effekt, der kan gengive fire gange langsommere slowmotion, end andre smartphones på markedet netop nu. 

Med Predictive Capture ligger Xperia XZ Premium altid et trin foran. Når kameraet er tændt og registrerer en bevægelse, begynder det automatisk at gemme billeder i sensorens indbyggede hukommelse, så fra sekundet inden du trykker på knappen, har du allerede et udvalg af op til fire billeder at vælge mellem, såfremt dit øje skulle have gået glip af et øjeblik, eller din finger var for langsom.

Kameralinsen er på 19MP. 

Øvrige specifikationer og features:

Design: Fingeraftrykslæser til hurtig og sikker oplåsning. IP65 / IP68 vand- og støvafvisende4. Corning® Gorilla® Glass 5 (både for og bag)

Processor: Qualcomm® Snapdragon™ 835 64-bit processor

Hukommelse: RAM: 4 GB Flash: 64 GB UFS (Understøtter microSD™-kort op til 256 GB)

Display: 5,5” 4K HDR TRILUMINOS™

Batteri: 3230 mAh

Lyd og Underholdning: DNC: digital noise cancelling. DSEE HX: hæver kvaliteten på mp3-filer og streamet lyd. Hi-Res Audio. AHC: optimerer lyden i kablede hovedtelefoner. LDAC: højere kvalitet med BT-hovedtelefoner. PS4™ Remote Play

Pris og tilgængelighed: 5.999,- kroner - lanceres maj/juni 2017

Del