Connery

SONOS starterkit

Har du også bandet over, at det er dyrt at starte et Sonos-setup op? Tjek denne deal der kører frem til jul..

SONOS starterkit

Sonos er til stadighed et af de mest brugervenlige og bedre trådløse højttalersystemer derude. Det eneste problem, er at det kan være en smule pebret at komme i gang med multirumsoplevelsen. 

Det er også derfor vi lige studsede en ekstra gang over dette starterkit, der kører som tilbud frem til 24. december - jep det er snart jul!

Sættet består af to Play:1 højttalere til en reduceret pris på 2.999,- kroner. Enkeltvis koster højttalerene 1699,- kroner stykket. 


Du kan via Sonos afspille musik fra din computer og telefon, men også fra mange af de største musikstreaming-tjenester, der findes, f.eks. Tidal, Spotify, TDC Play, Napster og Soundcloud. Du bestemmer selv, om du vil afspille samme musik fra alle højttalere eller forskelligt musik i de forskellige rum. Men alt det kan du læse mere om her: Sonos test.

Sonos er i øvrigt lige udkommet med en ret stor opdatering til eksisterende systemer: Det hedder Trueplay, og er en intelligent rumkalibreringsfunktion, der regulerer equalizeren i forhold til den ønskede lytteposition. 

Læs mere om juletilbudet her: Sonos.com/offer

ANNONCE
Del

Seneste nyt