Connery

Sonos Roam 2: Lille opdatering på hardware

Den mindste Sonos-højttaler har fået den mindste opdatering

Foruden annonceringen af en ny produktkategori i de nye Sonos Ace hovedtelefoner, havde Sonos forleden også gemt en anden lille produktnyhed, til sidenoterne. En opdateret Roam. 

Det er nu et par år siden at vi så den første Sonos Roam højttaler - den lille bærbare og personlige Sonos-højttaler, som både fungerer som ekstra højttaler i et Wifi-aktiveret Sonos multiroom-system - og som en lille transportabel Bluetooth-højttaler for sig selv. 

Den dukkede efterfølgende op i en Google Assistant-fri SL-version, og nu er tiden så kommet til "afløseren", der hedder Sonos Roam 2

ANNONCE
Sonos Roam 2 - Sonos Roam 2: Lille opdatering på hardware Sonos Roam 2

I forhold til det første udspil, er der lige akkurat en forskel, på Sonos Roam 2. Den første højttaler havde en delt knap til tænd/sluk og Bluetooth-funktionen - og disse to funktioner er nu blevert spredt ud på to dedikerede knapper. Ændringen er en lille nice-to-hacve funktion, som Sonos formentlig har valgt at implementere i forbindelse med nye produktionsrunder.

Funktionsmæssigt er der altså ikke en stor forskel på første Roam og den nye model, men Sonos Roam 2 kommer nu til at afløse originalen, der forsvinder når butikkerne har solgt ud af de sidste varer på hylden. 

Sonos Roam 2 får en vejledende salgspris på 1.499 kroner, så i skrivende stund er det billigere at anskaffe sig en af de originale Roam-modeller, hvis du ellers var i markedet for sådan en. 

ANNONCE
Sonos Roam 2 - Sonos Roam 2: Lille opdatering på hardware Sonos Roam 2
Sonos Roam 2 - Sonos Roam 2: Lille opdatering på hardware Sonos Roam 2
Del

Seneste nyt