Connery

Sonos Ray: Sonos lancerer en ny billig soundbar

Udvalget til Sonos hjemmebiograf er udvidet med en tredje mulighed

2249,- kroner: Prisen på Sonos Roam, den nye kompakte soundbar - der tilstøder de foregående og større modeller Sonos Beam og Sonos Arc, der henholdsvis er 1500 og 5250 kroner dyrere. 

Den nye tilføjelse til Sonos hjemmebiograf, er et sats der skal bringe bedre lyd til TV-opsætninger, hvor man måske ikke har hverken plads eller intention om at igangsætte en stort hifi-inititativ, men stadig ønsker en bedre lyd, end hvad tv'et kan præstere. 

ANNONCE
Sonos Ray - Sonos Ray: Sonos lancerer en ny billig soundbar Sonos Ray

Sonos Ray er meget kompakt for en soundbar, med en bredde på 55,9 centimeter og en vægt på under to kilo er den let at placere ved selv et mindre tv - og det er præcist pointen fra Sonos. 

Højttaleren er selvfølgelig kompatibel med det øvrige økosystem og kan altså spille med i et multiroom-setup, og mens lydsiden selvfølgelig kan spille musik, fortæller Sonos at der har været fokus på at skabe en velafbalanceret blockbusterlyd, med fokus på krystalklar dialog og en solid bas. 

ANNONCE
Sonos Ray - Sonos Ray: Sonos lancerer en ny billig soundbar Sonos Ray

Mens Sonos' større Soundbars spiller mere ind på de seneste state-of-the-art teknologier, når det kommer til hjemmebiografen, er Sonos Ray en mere simpel løsning - den eneste lydindgang er via optisk kabel - og det betyder at der altså hverken er understøttelse af Dolby Atmos lyd, omvendt strømstyring fra soundbar til TV. Til gengæld er soundbaren kompatibel med langt størstedelen af tv der findes på markedet. 

ANNONCE
Sonos Ray - Sonos Ray: Sonos lancerer en ny billig soundbar Sonos Ray

Sonos Ray styres fra Sonos Appen men er også tilgængelig for styring med Apple Airplay 2. 

Kan sættes op til ægte surround: Sonos fortæller, at Sonos Ray setuppet kan udbygges med et par Sonos One højttalere, som kan placeres i baggrunden for at få udnytte en dedikeret surround-funktion.

Pris og tilgængelighed

Sonos Ray lanceres i farverne sort og hvid den 7. juni 2022, til en vejledende salgspris på 2249,- kroner. Forhandles hos bl.a. Sonos.com og Hifiklubben.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt