Connery

SONOS lancerer Playbar: en kompakt tv-speaker med 10 drivere

Seneste udspil fra Sonos er en pokkers lækker soundbar

SONOS ruller stille og roligt deres nye designlinje ud. En retning der for alvor startede med den seneste udgave af Play:5 højttaleren, og som nu føres videre med en lækker kompakt sag af en soundbar. Eller en base. 

Playbase er nemlig en ganske flad lille sag, der, hvis du har begrænset plads i dit tv-setup, kan anvendes som base for din tv-stander. 

Den 58mm høje soundbar er udført et design, der får den til at fremstå som et enkelt stykke udskåret granit. Et look der blandt andet suppleres af et maskinskåret akustisk gitter med 43.000 små huller. Der er ingen synlige sammenføjninger på enheden, og det er jo noget der som helhed komplimenterer meget skandinavisk design. 

På trods af den beskedne størrelse, er der alligevel blevet plads til hele 10 drivere, der selvfølgelig er i stand til at levere surround-lyd på soundbar-niveau.  Alle 10 specialdesignede drivere kommer med dedikerede forstærkere - seks mellemtoneenheder, tre tweetere og en woofer.

Tanken om at lave en soundbar der rent faktisk kan fungere i et setup, hvor tv'et ikke er væghængt, er nødvendigt godt set: “Når vi overvejer, hvilket produkt vi skal opfinde som det næste, tænker vi først på hjemmet og på den rolle, hvert af vores produkter spiller i hjemmet. Det gik op for os, at PLAYBAR kun opfyldte behovet hos det lille antal hjem, hvor folk hænger deres fjernsyn på væggen,” siger Sonos' CEO, Patrick Spence. “Vi opdagede, at der var en enorm mulighed for at levere fantastisk lyd i et fantastisk design til den store gruppe af hjem, hvor tv'et står på et møbel. Det har været en kæmpe udfordring. Vi sprængte grænserne for design, akustik, materialer, trådløs forbindelse og software, og vi glæder os vildt til, at folk skal tage den med hjem.”

Playbar er selvfølgelig fuldt kompatibel med alle andre Sonos-enheder, og ud over muligheden for multiroom-lyd, kan du også tilsætte flere små Sonos-enheder og en bass, hvis du med tiden ønsker at udvide setuppet til et mere klassisk surround-setup. 

PLAYBASE koster 5.999 dkr. og fås både i sort og hvid. Det verdensomspændende salg starter i april.

ANNONCE
Del

Seneste nyt