Connery

Sonic Boom Alarm Clock

Et vækkeur sendt fra helvede med den ene mission om at gøre dit liv til helvede

Sonic Boom Alarm Clock
Er du typen, der hader at stå op? Synes du heller ikke, der er noget værre end at blive vækket kl. 06.00 om morgenen, fordi du skal til forelæsning kl. 08.00. Så er du ligesom mig og kender sikkert det scenarie, hvor du trykker på snooze knappen hvert femte minut i tre kvarterer og derefter giver op og river batterierne ud af vækkeuret for derefter at kaste lortet ind i væggen. Hvis du kender følelsen, så er dette vækkeur et must!

Navnet på dette vækkeur siger det hele, det er et ur der sender dig direkte til helvede, hvor du tortureres i 10 sekunder før du skrigende hopper ud af sengen og kaster dig over dit helt nye ur for at slukke det. Det var hvad der skete for mig, den første morgen med dette ur.

Med uret får man en umådelig irriterende sirene lignende lyd, samt en lille senge ryster enhed, der får sengen til at ryste og jeg snakker ikke om en lille rysten, som det jordskælv vi havde i Danmark for ikke så lang tid siden.

Denne lille enhed, som jeg havde puttet under min madras, rystede som en flok kaniner, der lige havde fundet sammen under min seng.
Men det er selvfølgelig ikke nok til at vække mig og derfor følger der en sirene med uret med max styrke på 113 decibel, der er lidt højere end noget, der svarer til en motorsav. Hvis dette ikke er nok, så fortjener man da også sin nattesøvn.

Udover de mest vigtige funktioner i vækkeuret, som ur og vække funktion, så får man:
  • En snooze knap
  • Styrke styring
  • Toneændring
  • Tre forskellige indstillinger af alarmen:
  • Alarm
  • Alarm + sengeryster
  • Sengeryster.
Hvilket burde være nok, medmindre man også vil have mommy til at synge en godmorgen-sang og tage dynen af sig.

Uanset om man er en drengerøv eller ej, så bør man gå ud og investere i dette tekniske vidunder. For vi har alle prøvet det: en tur i byen, selvom man skal på arbejde dagen efter og her kan uret redde dig ved at vække dig tids nok til at komme i bad, så du bare virker nogenlunde frisk.

Har man dog for vane at ødelægge sine vækkeure, så vil et god råd være at proppe lortet ind i et skab og lade det ringe og ryste der. Lyden er bestemt ikke blevet mindre irriterende og man skal gå langt nok til, at man ikke bare smadrer uret, når man når derhen.

Vejl. pris  349 kr. set hos gadgets.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce