Connery

Sommerfest anno 2005

Folket bag DotGEIL var sat i stævne til en heftig aften - læs det hele her!

Sommerfest anno 2005
At arbejde for DotGEIL er et beskidt job, det er ulønnet, man må stå model til meget, og man får ofte ufattelige tømmermænd dagen derpå efter Long Islands på det foretrukne diskotek.

En eller anden form for belønning skal vi stakkels skribenter og andet godtfolk jo have - derfor var vi blevet budt op til fest og farver med alt hvad det nu indebærer af fornøjelser - alt hvad vi vidste, var: Mød op kl. 16.00, vær smuk og i festhumør - byen skulle væltes, læs i artiklen om den gjorde!

Fest skulle der være, og en time inden vi skulle mødes, besluttede Torsten og Jeg, at vågne op og hoppe direkte i vores bedste jakkesæt. Vi nåede ikke bussen, da der både skulle være tid til en barbering og lidt punktstrygning, derfor måtte vi investere i en taxa. Slipset blev bundet på motorvejen, med anekdoter i baggrunden fra en stedforladt chauffør, som måtte give den med detaljer om sex og gravide kvinder på bagsædet - mine slipseknudebindings kundskaber kunne åbenbart ikke imponere ham...

Efter at have hilst på nye og gamle ansigter, gik DotGEILs stolte skribenter samlet i flok ned til de gule limousiner (red. busser), som kører med 5 minutters mellemrum - fint skulle det jo være. Vi blev i samlet flok fragtet til Frederiksberg have, hvor spekulationerne om hvad der skulle ske med os, for alvor gik i gang.

Hvad der senere ventede os var 2 kasser øl, 2 hold og et stopur. Hvis ikke du allerede har gættet det, så ventede der os en dyst i disciplinen "drik mest øl på tid". Som sagt så gjort!Der blev lagt hemmelige taktikker på holdene om hvordan pokker, 7 personer hurtigst muligt fordærver en kasse øl. Vi lader billederne tale for sig selv, og konkluderer at undertegnedes hold fik en snæver sejr, hvilket resulterede i en flaske Navy Shots til taberne, som jo ikke havde fået nok at drikke. Meget fair!

Vi havde kun en lille time i den fine have, hvor vi både forargede og morede forbipasserende børn som gamle. Den sidste selskabs disciplin i det fri, var "æggeløb" - en rigtig sjov sport når man lige har drukket en masse øl. Reglerne var meget simple; alle kneb gælder, bare ægget bliver på skeen. Denne medfølgende mulighed for svinestreger øjede Anders, som til stor morskab for tilskuerne valgte at fælde den intetanende Søren på målstregen - dog var hans grove unoder ikke nok til at trække sejren i hus.

Måbende over ikke at havde udført en total ydmygelse, af det
Efter at have skabt os tosset og skålet om kap med vores Irske nabo selskab, måtte DotGEILs skribenter endnu engang søge nye græsgange. Vi faldt over stedet "Utopia", som var en rigtig fed cafe, med alt hvad hjertet begærer; backgammon (til dem som fattede det), bordfodbold og terningspil. Her var vi garanteret underholdningen til de næste par timer - bordfodboldmesterskaber i det ene hjørne og hasardspil i det andet - det var jo Paradis!
ANNONCE
Sommerfest anno 2005
Som den vågne læser måske allerede har bemærket, så begynder beskrivelsen af festen så småt at blive mindre detaljeret - dette skyldes ikke dovenskab, men blot at jo længere vi kommer hen i festen, jo mere fik jeg og resten af mine ligesindede at drikke, og des mindre husker jeg, en kedelig egenskab jeg har. Hold ud, der er håb, jeg gør mit bedste for at hive brudstykker frem fra denne fantastiske aften!

Starlimo.dk og alverdens øl

Vi fik smagt på alverdens øl på Utopia, folk lavede det ene og det andet, billederne taler sit eget sprog - vi måtte videre, og findes der en bedre måde at blive fragtet til sit yndlings diskotek på, end i en hvid limousine? Næ!

Limousinen blev leveret af Starlimo.dk, og vi følte os som stjerner - vi blev mødt af en venlig chauffør som gjorde alt hvad vi befalede, vi var både stjerner, primadonnaer og meget opsigtsvækkende på én og samme tid!

Som en anden flok Hollywoodstjerner lavede vi den store entre på diskotek Jacques, da vi ankom i den lækre hvide limousine fra Starlimo, pøblen drejede hoveder efter de ukendte stjerner, "hvem var de?" blev der hvisket i krogene - det var fantastisk! Køen blev sprunget over, og ruten gik fluks mod baren, hvor der var nok af de våde varer, som ventede på de konstant tørstige og celebre DotGEIL folk. Jeg vil gætte på at klokken på nuværende tidspunkt er mellem 12 og 01, og festen var først lige for alvor begyndt. Jacques gyngede som altid, det var en fantastisk aften, hvor jeg først så undersiden af min dyne omkring kl. 6. Resten af festen må i gætte jer til, men billederne lyver ikke!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce