Connery

Sommer i Jylland - Del 1

Den første del af en fantastisk historie, om en sommer i Jylland hvor alt hvad der kunne gå galt, gik galt.

Dette er en beretning om en af de somre jeg aldrig glemmer, en sommer hvor jeg og mine venner blev bekræftet i Murphy"s lov om, at alt hvad der kan gå galt, vil gå galt. Året er 2004, temperaturen er på det hotteste og det samme er pigerne i deres korte og stramme nederdele - hormonerne var på sit højeste!

Der sker mange forunderlige ting når man sætter 6 gutter sammen i et sommerhus langt langt væk hjemmefra, hjemmefra hvor intet kan spores; og som vi sagde til hinanden "hvad der sker i Jylland - bliver i Jylland" - Sorry guys, ikke længere...
ANNONCE
Sommer i Jylland - Del 1
Året forinden havde vi købt et gammel vrag af et folkevognsrugbrød, som skulle fragte os til Rømø, et såkaldt "roadtrip" med et handelsvisit over grænsen. Den gang lovede vi os selv, at denne succes skulle gentages året efter - bare endnu vildere. Historien om Rømø må i få en anden gang, for dette år skulle vi til Løkken, stedet som af mange betegnes som Danmarks Ibiza.

Et par måneder forinden vi skulle rejse, var vi begyndt at planlægge det hele. Vi gik på nettet og fandt et sommerhus med søgekriterierne; Løkken city, sauna, spabad, pool og plads til fest. En af grundene til at vi denne sommer valgte Løkken var b.la. at vi sammen en weekend så dokumentaren "Løkken amok" på TV2; en dokumentar som viste et Løkken, hvor unge tøser helt frivilligt smed tøjet på diskotekerne... Vi var solgt!

Tiden var kommet til, at vi skulle krydse bæltet og fyre den af på den anden side. Kim Listepik, Murphy, Fede Pede og Tjallex, tog turen til Jylland i en gammel Mercedes bus, den havde lige været en tur til Italien, så en lille tur til Jylland skulle den jo nok kunne klare... Vi blev klogere - men nok om det senere.
ANNONCE
Sommer i Jylland - Del 1
Min bedste ven Henrik og Jeg, kunne desværre ikke få fri for vores arbejde på afrejsedatoen, så vi måtte selv tage der op dagen efter de andre - sådan var vilkårene nu engang, men vi var friske på en lille tur alene. Den store gåde for os var bare; hvad vi skulle køre der op i?

De offentlige var udelukket. Hverken Henrik eller Jeg kunne ikke låne forældrenes bil i en uge. Derfor var der kun en sandsynlig mulighed tilbage; min gamle Peugeot 205. Det var skam en ganske fin bil, som med tiden havde bragt mig mange glæder og sorger, dog mest det sidste - eller, faktisk kun det sidste.

Den virkede kun nogle gange, men efter at havde stået splittet ad hele sommeren i en garage, og netop var blevet køreklar, efter en tur hos mekanikeren, virkede det hele lidt mere positivt.

Bilen kunne køre, så vi var lykkelige. Jeg havde endda fundet en køber til bilen, som jeg lavede en aftale med om, at han skulle komme og hente den, når jeg kom hjem fra Jylland, så det var bare perfekt!

Det var dog med lidt skepsis at vi kørte af sted i bilen. Det var den slags bil som man fik dårlige nerver af, bare den sagde en lyd man ikke havde hørt før. Vi tænkte "hva" fanden, vi skal jo til Jylland på den ene eller anden måde - koste hvad det vil, Løkken er i vente!"

På vej til færgen, begyndte bilen at brokke sig lidt over min tunge fod, men som den gentleman jeg nu engang var over for bilen, besluttede jeg mig for at køre lidt langsommere. Bilen krediterede med at stoppe med at sige de mærkelige lyde og ryste - det var et smukt forhold vi havde, bilen og Jeg. Vi kom ombord på færgen, mod det forjættede land med de søde og smukke piger i vente på den anden side - alt var perfekt, intet kunne gå galt!

Vi blev klogere, efter en lille times kørsel i jylland begyndte heldet at vende...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce