Mad
Snapas – påskefrokost med et twist
Årets påske byder på nye, kulinariske oplevelser!
Nu nærmer vi os påsken, som hvert år er en højtid for religiøse mennesker, hvor den kristne fejrer Kristi opstandelse, mens jøderne fejrer foråret og kvægets frugtbarhed.
– Og så er der selvfølgelig også en lille skummel bagtanke for de fleste, da påske betyder helligdage og helligdage betyder ferie med fest, frihed og godt humør!
Påsken er for den almene borger en tid, hvor man mødes med familien eller vennerne over en klassisk påskefrokost. Til sådan et højhelligt ædegilde kræves der også rigeligt af de våde varer, og her passer en række iskolde øl perfekt sammen med en frisk snaps.
Brøndum Snaps har taget skridtet videre i forhold til konceptet, og forsøger at bryde lidt med det klassiske middagsbord, og i stedet integrere snaps og tapas i samme omgang – Snapas er født!
Snapas: moderne frokostklassikere
Påsken er en traditionsrig begivenhed med mange tilbagevendende ritualer. Vi pynter op og puster æg, og vi mødes med familie og venner rundt om det store påskebord. I år vil Brøndums dog gerne opfordre til at bryde lidt med vanerne og lancerer derfor en række opskrifter på ’snapas’, hvor de traditionsrige frokostretter er blevet tilsat et moderne strejf og serveres som små lækre hapsere ledsaget af en iskold snaps fra Brøndums.
Vagtelæg med ansjos
Dild
Ansjosfilet
Kogt vagtelæg
Kogt kartoffel
Knækbrød
Et glas Brøndums Snaps eller
Brøndums Snaps Klar
Ål med røræg
Sukkerært
Purløg
Røget ål
Røræg
Rugknækbrød
Rejer med chili
Rejer marinerede i:
Citron
Hvidløg
Chili
Koriander
Blå ost med vagtelæggeblomme
Karse
Rå vagtelæggeblomme
Groft salt
Rødløg
Blåskimmelost
Pumpernikkel
Laks med rygeost
Purløg
Radiser
Røget laks
Rygeost
Rugbrød
Lakserogn med cremefraiche
Dild
Citronskal julienne
Citron
Cremefraiche 38 %
Lakserogn
Sild med karrycreme
Karrycreme:
Cremefraiche
Rødløg
Karry
Æble
Kapers
Dild
Sild
Fladbrød