Connery

SnûzNLûz - Uret der rammer hvor det gør mest ondt!

Jeg har efterhånden set en masse forskellige vækkeure, hver med deres specielle måde at vække folk på. Dette vækkeur kan umuligt fejle!!

ThinkGeek - SnûzNLûz - Uret der rammer hvor det gør mest ondt! ThinkGeek
Du leder efter et vækkeur, der virker. Et vækkeur der giver dig et slag i bollerne, som ingen anden kunne have gjort det. Du er nemlig selv skyld i hvert slag, du modtager.

Her er der tale om et ur, der donerer penge til en selvvalgt organisation, for hver gang der trykkes snooze. Heraf navnet 'Snooze and lose' eller SnûzNLûz.

Uret kan kobles på nettet via Wifi eller et almindeligt lan kabel. På skærmen er der en mindre browser, du kan bruge til at tilgå din bankkonto. På nuværende tidspunkt understøttes over 1600 forskellige banker. Efter du har gemt login, så kan du vælge hvilken organisation, du vil støtte. Man kan støtte fra $10 og opefter.
ANNONCE
Hvilken organisation skal du så vælge?

Du kan selvfølgelig vælge et organisation, der er værd at donere penge til og sove videre med god samvittighed det kunne f.eks være Connery.dk. Meeeen hvis du vil maximere urets nytte, så må du ud og finde en rigtig skod organisation. Det skulle også nok være muligt blandt de 6200 velgørenhedsorganisationer, der kan findes på vækkeuret. Det kunne da lige passe, at der var mulighed for at donere penge til dansk vegetarforening - men vi har været for dovne til at undersøge det her på redaktionen!

 ThinkGeek giver følgende forslag:

- Are you a butcher? Set your SnûzNLûz to donate to PETA

- Are you a republican? Set your SnûzNLûz to donate to the ACLU!

- Are you a land developer? Set your SnûzNLûz to donate to the Wilderness Society!

- Enjoy your freedom? (Blue state version) Set your SnûzNLûz to donate to the GOP. or

- Enjoy your freedom? (Red state version) Set your SnûzNLûz to donate to MoveOn.Org

- Are you a hippie?
Set your SnûzNLûz to donate to the American Coal Foundation.

Den kan købes for $39.99 her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt